Dinamo, „lucrată“ de jucători: Duckadam a oferit o declaraţie incredibilă după prestaţia jenantă a roş-albilor la Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
helmuth duckadam foto cosmin iftode

Dinamo a încheiat 2018 cu un rezultat catastrofal şi, la cum stă în clasament, va avea o luptă teribilă pentru a evita retrogradarea în 2019.

Dinamo a fost bătută crunt la Giurgiu, Astra, administrându-le „câinilor“ un neverosimil 4-1 ((Llulaku 7, Buş 36, V. Gheorghe 68, Roşu 71 / Hanca 77). 

Prezent în studioul Digi Sport, preşedintele de imagine al celor de la FCSB, Helmuth Duckadam, a insinuat că, în condiţiile în care mulţi jucători urmează să fie disponibilizaţi de Dinamo în iarnă, aceştia n-au mai pus osul la treabă, la Giurgiu!

Ce a spus Duckadam?

*Aşa am văzut eu, că au jucat împotriva lui Rednic. Scorul trebuia să fie undeva la 9-2. Nici faulturi n-am văzut, n-a fost agresivitate. Mulţi stau cu gândul la ce va fi mâine, ei ştiu că vor pleca. 

*Cu siguranţă acesta e unul dintre motivele pentru lipsa de agresivitate. Şi în această săptămână au plecat jucători, e o listă lungă pe care figurează şi alţii. <<Ce fac, mă accidentez astăzi?>>, probabil că aşa au gândit mulţi dintre ei. Nici nu i-am văzut supăraţi după goluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite