Derby decăzut: Dinamo – Steaua se joacă, diseară, în mediocritate. Unde se vede meciul

0
0

Etapa a 6-a a ligii secunde va marca o situație care, cândva, era de neimaginat în fotbalul românesc.

Fanii, șocați și ei de decăderea unor formații care au scris istorie. FOTO: Facebook
Fanii, șocați și ei de decăderea unor formații care au scris istorie. FOTO: Facebook

Vineri, de la ora 21.30 (Digi Sport 1, Prima Sport 1, Orange Sport), Dinamo va găzdui derby-ul cu CSA Steaua pe „Arena Națională“. Din păcate, vorbim despre un derby fără strălucire, din moment ce aceste formații se zbat în mediocritate, inclusiv în eșalonul secund!

CSA Steaua, fără drept de promovare din cauza situației sale juridice, ocupă locul 7 din 20 după cinci runde, cu 10 puncte. Dinamo, care e pe marginea prăpastiei, amenințată de faliment, stă și mai rău în clasament! Echipa antrenată de Ovidiu Burcă e pe locul 12, cu 6 puncte strânse după două victorii și trei înfrângeri.

Având în vedere situația catastrofală cu care echipa se confruntă din punct de vedere financiar, șefii roș-albilor s-au chinuit să închirieze „Arena Națională“ pentru derby. „Costurile sunt mari. Nu e vorba de doar 13.000 de euro. Ar fi fost bine. Nici măcar chiria nu e atât. Trebuie să avem și firmă de pază. Va fi nevoie de aproximativ 15.000 de bilete vândute ca să fim pe zero“, a explicat Vlad Iacob (administrator special Dinamo), la Digi Sport.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite