Denis Alibec, în lacrimi după gestul stupid. Gică Hagi, reacție surprinzătoare după ce a devenit campion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Denis Alibec, marele absent al derby-ului de titlu dintre Farul și FCSB 3-2, după gestul stupid din partida precedentă cu Universitatea Craiova, a urmărit cu sufletul la gură partida care a adus titlul la Constanța.

Denis Alibec, salvat de colegii săi. Foto Prosport
Denis Alibec, salvat de colegii săi. Foto Prosport

Extrem de tensionat pe tunel, atacantul Farului a izbucnit în lacrimi după golul de 3-2 de Louis Munteanu. La final, Denis Alibec a dat frâu bucuriei și a mers la antrenorul Gică Hagi, pe care l-a luat în brațe și l-a ridicat în aer.

Dacă atacantul a explodat de fericire, nu același lucru l-a făcut Gică Hagi. Imediat după fluierul final, antrenorul constănțenilor a aplaudat spre spectatori, apoi a zbughit-o direct spre vestiare, în timp ce jucătorii și spectatorii declanșaseră fiesta chiar pe teren!

S-a dus în loja familiei sale, unde i-a îmbrățișat pe toți, apoi a coborât la vestiare, unde și-a așteptat elevii. ”Jucătorii sunt artiștii, i-am lăsat pe ei să se bucure”, a explicat Gică Hagi la final.

Alibec: ”Suntem prea buni”

”Eram sigur că îi întoarcem, suntem prea buni, prea talentați. Au dat două goluri din noroc, noi am controlat meciul. Cred că e cel mai frumos titlu câștigat: Și acasă, și pentru domnul Hagi în primul rând. Dacă aveam 10 de Hagi în România, eram departe. O să rămân, da. De fapt, nu știu, o să vedem. Să vedem dacă mă mai vinde”, a spus Denis Alibec după Farul - FCSB 3-2, la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite