Declaraţie şocantă a lui Mircea Rednic: “E păcat. Suntem nişte căcăcioşi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul formaţiei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, după meciul cu Pandurii Târgu-Jiu, scor 0-0, că îl bucură faptul că nu a pierdut acest joc, el menţionând că echipa nu putea face mai mult în contextul în care a avut un jucător eliminat.

"A fost un meci în deplasare, nu trebuie să uităm că miercuri am avut un meci cu Steaua de mare încărcătură. Avem vreo 6 kilometri în poponeaţă şi câţiva jucători accidentaţi. Cred că trebuie să fim mulţumiţi pentru acest egal. Prima repriză a fost echilibrată, a doua repriză până la eliminare nici ei nu au avut nici noi nu am avut ocazii. Adversarii ne-au presat apoi, am avut noroc şi mă bucur că n-am luat gol. Nu e uşor în zece oameni contra unei echipe foarte bună din campionat. A fost un meci dificil. Mă bucur că nu am pierdut, mai mult nu puteam să facem. Trebuie să ne mulţumim cu acest punct", a spus Rednic la Digi Sport. Întrebat despre şansele pe care Dinamo le mai are să ajungă în Europa, tehnicianul a răspuns: "Speranţa moare ultima. E păcat. Suntem nişte căcăcioşi. Avem o decizie şi o dăm mai departe, la TAS. Aşa am făcut şi cu Arena Naţională. E păcat pentru suporteri, pentru jucători şi pentru antrenor. Ne-am câştigat dreptul". 

Tehnicianul echipei Pandurii Târgu Jiu, Edward Iordănescu, a declarat, duminică seară, după meciul cu Dinamo, scor 0-0, că Alexandru Tudor este un arbitru valoros, dar ar fi trebuit să acorde un penalti pentru formaţia gorjeană în repriza a doua.

"Din punctul meu de vedere am fost echipa care am dominat şi ne-am creat ocazii. Dar ne-a lipsit finalizarea, ultima execuţie. Lipsa de inspiraţie... Ştiam că Dinamo e obosită din cauza meciului de Cupă şi le-am cerut băieţilor la pauză să aibă iniţiativă. E păcat că nu am câştigat, pentru că puteam să ne asigurăm locul trei şi să ne jucăm şansa pentru locul doi. Domnul Tudor e un arbitru valoros, dar la faza cu Răduţ a fost penalti clar. E frustrant când se întâmplă aşa ceva. Eu asigur pe toata lumea ca Pandurii a jucat toate meciurile la turaţie maximă, aşa o vom face şi la meciurile care urmează", a spus Iordănescu, citat de news.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite