David Popovici, fotomodel: Imagine rară cu noul star al natației mondiale

0
0

David Popovici e, fără îndoială, cel mai mediatizat înotător, la ora actuală. Nu doar în România, unde e o adevărată nebunie după cursele sale de aur, ci și în presa mondială. Care a analizat, în mod repetat, rezultatele formidabile ale puștiului legitimat la CS Dinamo.

David Popovici, o stea de talie mondială la doar 17 ani. FOTO: Arhiva Adevărul
David Popovici, o stea de talie mondială la doar 17 ani. FOTO: Arhiva Adevărul

În ultima săptămână, Popovici a fost în prim-plan datorită unui interviu-eveniment acordat pentru presa americană. Apoi, au venit părerile unor nume mari din natația mondială, precum Brent Hayden și Cesar Cielo, despre ascensiunea fulminantă a românului. Atât canadianul Hayden, cât și brazilianul Cielo, doi foști înotători legendari, s-au arătat fascinați de faptul că David face furori în bazin, fiind fără rival în probele de 100 și 200 de metri liber, la doar 17 ani! Popovici va împlini 18 ani, săptămâna viitoare, pe 15 septembrie.

Acum, și Craig Lord, un jurnalist reputat în lumea natației, care a fost prezent la toate edițiile Jocurilor Olimpice din 1989 până acum, a dedicat un amplu material lui David Popovici pe blogul său, stateofswimming.com.

Aici, Lord, care semnează în publicații prestigioase, precum „The Times“ și „The Sunday Times“, a inclus o fotografie rară cu David, în postura de fotomodel, realizată de Matei Buta pentru „Arena“. Vorbim despre cea mai renumită firmă de echipamente de înot, care colaborează și cu David Popovici.

David Popovici, fotomodel pentru Arena. FOTO: Matei Buta
David Popovici, fotomodel pentru Arena. FOTO: Matei Buta
Sport


Ultimele știri
Cele mai citite