Darren Cahill a sfătuit-o pe Simona Halep într-un moment important al meciului. Ce i-a spus australianul elevei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep e pe drumul cel bun şi pare să-şi revină, după pasa proastă pe care a avut-o la începutul anului, când a pierdut surprinzător la Australian Open, Doha şi Dubai.

Halep şi-a regăsit liniştea, iar la acest lucru a contribuit şi faptul că îl are din nou aproape pe Darren Cahill, antrenorul australian care o pregăteşte. 

În timpul meciului cu Makarova, Halep a solicitat intervenţia acestuia într-un moment important al partidei. În setul al doilea, la scorul de 5-4 pentru ea, Halep l-a chemat pe Cahill din tribună. Acesta a sfătuit-o să fie calmă, să nu forţeze şi să încerce să adune punct cu punct. 

"Joci bine, dar trebuie să intri mai mult în minge. Nu ai acum nevoie de puncte câştigătoare, ci doar să o faci să alerge după mingi. Trebuie să fii puţin mai agresivă pe al doilea serviciu şi fă-o să alerge. Câştigăm punct cu punct", i-a spus Darren Cahill Simonei Halep. 

După această intervenţie, Simona Halep a făcut breakul şi a încheiat partida cu o execuţie de mare rafinament. "Îi mulţumesc lui Darren Cahill. Am avut mereu nevoie să-l am alături de mine", a spus la final Halep.

Mică, nervoasă, divorţată. Citeşte AICI totul despre adversara Simonei Halep din optimile de finală de la Indian Wells

Vezi AICI cui a ţinut să mulţumească Simona Halep, după victoria cu Ekaterina Makarova

Simona Halep şi-a dezvăluit obiectivul pentru următorii doi ani: "Va fi foarte greu să-l îndeplinesc!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite