Dani Pedrosa: „Suntem foarte puternici, aşa că trebuie să profităm de acest moment!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dani Pedrosa, care ocupă locul doi în campionat, în spatele conaţionalului său, Jorge Lorenzo, şi-a pus mari speranţe în cursa de duminică de la Motegi, unde speră să iasă învingător.

„Acest sfârşit de săpămână va marca începutul celei mai intense perioade din campionat, cu cinci curse în doar şase săptămâni, iar obicetivul meu este să am cel mai bun sfârşit de sezon posibil. Cred că acum suntem foarte puternici, aşa că trebuie să profităm de acest moment”, a explicat Pedrosa.

Spaniolul a admis faptul ca Motegi este un circuit extrem de important pentru Honda,pentru că este circuitul de casă. Manufacturiul japonez nu a reuşit să câştige niciodată pe teren propriu, însă Dani este pregătit să realizeze această performanţă.
„Japonia m-a motivat mereu. Mă încântă circuitul şi atmosfera de aici. Suporterii sunt foarte implicaţi, dar în acelaşi timp, extrem de educaţi. Nu am putut să ne antrenăm la Motegi din cauza problemelor legate de norul vulcanic, aşa că mă aştept ca fanii să fie şi mai bucuroşi că ne vor putea vedea în sfârşit”, a adăugat Dani Pedrosa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite