Cupa Ligii: Concordia Chiajna a remizat cu Dinamo şi s-a calificat în finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic, antrenor Dinamo
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Formaţia Concordia Chiajna s-a calificat în finala Cupei Ligii după ce a remizat, joi seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Dinamo, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei, fază în care în tur s-a impus cu 3-0.

Dinamo a jucat din minutul 25 în inferioritate numerică, Olteanu fiind eliminat pentru un fault la Bărboianu. În minutul 86, a fost eliminat şi Giurgiu de la Concordia, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Golurile au fost marcate de Gnohere ’14 pentru Dinamo şi Bucurică ‘77 pentru Concordia.

1-0: Centrare a lui Mevlja până la Gnohere, care înscrie fără preluare de la 14 metri.

1-1: Bucurică scapă singur în careul dinamovist şi înscrie cu un şut pe sub Cerniauskas, de la aproximativ zece metri.

Dinamo: Cerniauskas – Puljici, Mevlja, Nedelcearu – Corbu (Batin ’72), Ekeng (Anton ’46), Palici, Olteanu – Essombe (Rotariu ’33), Kortzorg, Gnohere. Antrenor: Mircea Rednic.

Concordia Chiajna: Bălgrădean – Bărboianu, Tincu, Odibe, Niasse, Bucurică – Giurgiu, Obodo, Cristescu (Cristea ’79), N. Roşu (Pena ’52) – Milevski (Garcia ’63). Antrenor: Adrian Falub.

Cartonaşe galbene: Bălgrădean ’12, Giurgiu ’70, ‘86, Cristea '88

Cartonaşe roşii: Olteanu ’25 / Giurgiu ‘86

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din George Găman (central), Bogdan Gheorghe, Marius Marchidanu (asistenţi) şi Viorel Flueran (rezervă).

Observatori au fost Marian Ivan şi Dan Berbecaru.

În minutul 12, Gnohere a scăpat singur cu Bălgrădean şi acesta a prins mingea cu doi paşi în afara careului. Portarul a primit cartonaş galben, în ciuda faptului că era ultimul apărător al formaţiei Concordia.

La meci au asistat 1574 spectatori.

Concordia Chiajna va întâlni în finala Cupei Ligii, la 17 iulie, echipa Steaua, care a trecut în semifinale de Astra Giurgiu (1-0 în tur, 2-0 în retur).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite