Cupa Davis: Djokovic egalează! Serbia-Franța 1-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovic nu a avut nicio problemă în acest meci
Novak Djokovic nu a avut nicio problemă în acest meci

Novak Djokovic a readus Serbia în lupta pentru câștigarea Cupei Davis după ce l-a învins în al doilea meci al primei zile pe francezul Gilles Simon, scor 6-3, 6-1, 7-5. Scorul general este 1-1 după ce Gael Monfils l-a învins în deschidere pe Janko Tipsarevic cu 6-1, 7-6 (4), 6-0.

Djokovic, numărul trei mondial, a controlat meciul cu Simon (nr. 42 ATP) pe întreaga sa durată, având doar câteva momente de emoție în setul al treilea când francezul a salvat trei mingi de meci înainte ca sârbul să o câștige pe cea de-a patra. Partida a durat 2 ore și 18 minute.

Liderul sârbilor ar putea evolua și în partida de astăzi de la dublu, alături de Nenad Zimonjic, împotriva perechii Michael Llodra/Arnaud Clement. Cum Djokovic nu a depus prea mult efort în partida de simplu, antrenorul nejucător Bogdan Obradovic este tentant să-l înlocuiască pe Viktor Troicki cu Nole, punctul din meciul de dublu fiind de o importanță crucială după rezultatele din prima zi.

Cum Janko Tipsarevic, eroul sârbilor în semifinala cu Cehia, a fost depășit de presiunea finalei, cedând fără drept de apel în fața lui Gael Monfils, toată speranța gazdelor finalei pentru a cuceri Salatiera de Argint stă în Novak Djokovic. Tipsarevic a fost nervos pe toată durata partidei cu Monfils și a fost taxat de către cei peste 15.000 de spectatori, care l-a fluierat pe alocuri.

Fanii sârbi au creat probleme la intrarea în uriașa arenă din Belgrad, care poate găzdui 20.000 de spectatori. Din motive de securitate numărul de locuri pentru finala Cupei Davis a fost limitat la 15.000 însă o o mulțime de suporteri ai gazdelor au încercat să intre în arenă folosind bilete false.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite