Cupa CEV (feminin): Tomis Constanţa a eliminat Pila din Polonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo - Tomis 3:2
Dinamo - Tomis 3:2

Vicecampioana României la volei este de neoprit. Fetele de la Tomis Constanţa s-au impus cu 3:0 şi în returul cu puternica formaţie poloneză PTPS Pila, fostă participantă în Liga Campionilor.

Victorioasă în tur, cu 3:0 (14, 15, 22), Volei 2004 Tomis a reeditat succesul ieri, la Constanţa. De data aceasta seturile au fost câştigate cu 25-19, 25-10 şi 25-17. La meciul cu Pila (Polonia), care a durat doar 63 de minute, au asistat doar o sută de spectatori...

La obţinerea acestei performanţe au contribuit următoarele jucătoare: Maja Simanic (coordonator), Claudia Cârstoiu-Gavrilescu (căpitan), Katerina Barun, Ivana Plciotova, Martina Konecna, Mira Topic, Marina Vujovic (libero), Cristina Cazacu şi Adriana Vîlcu. Antrenor: Aleksandr Boskovic.

În sferturile de finală Tomis va întâlni cel mai probabil puternica formaţie rusă Uralocika Ekaterinenburg. Aceasta joacă astăzi (joi), pe teren propriu, returul cu Dauphines Charleroi (Belgia), de care a dispus în deplasare cu 3:1. Meciurile din "sferturile" Cupei CEV vor avea loc în perioadele 16-18, resepectiv 23-25 februarie. Tomis va găzdui prima întâlnire.

Cealaltă reprezentantă a României în competiţie, Dinamo Romprest Bucureşti, a ratat calificarea, cedând la mare luptă - 0:3 (-23, -22, -22) -, în Germania, cu Schweriner. În tur echipa bucureşteană s-a impus cu 3:1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite