Cum se ratează un transfer pentru o întârziere de 33 de secunde. Relatarea unei întâmplări din fotbalul italian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Divizionara secundă Bari şi formaţia de Serie A, Palermo, au o dispută cu oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal din Italia, în urma căreia primul păgubit este João Silva, fotbalist care ar fi trebuit să fie transferat în primul eşalon al peninsulei în formă de cizmă.

Bari şi Palermo se înţeleseseră petru transferul lui João Silva, jucător care plănuia să lase în urmă ligile inferioare şi să atace partidele din Serie A. În vârstă de 24 de ani, portughezului i-ar fi fost mai mult decât benefică schimbarea de competiţii, însă înţelegerea s-a risipit din pricina actelor. 

Că e vorba de o eroare tehnică sau dezorganizare, rămâne de văzut. Cert este că perioada de transferuri din Serie A avea termen ziua de luni, ora 23.00, iar oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal din Italia susţin că actele pentru mutarea atacantului au sosit 33 de secunde mai târziu, scrie gazzetta.it.

Oficialii celor două formaţii implicate în negocieri au comentat că vor contesta decizia, întrucât mailul ar fi fost expediat înainte de termenul aferent. Între timp, João Silva îşi va lua gândul de la Serie A şi se va mulţumi cu pregătirea pentru partidele secunde. 

Cine este João Silva?

Născut pe 21 mai 1990, portughezul şi-a început cariera în ţara natală, în tricoul lui Desportivo Aves. La 20 de ani, avea contact cu prima ligă engleză, datorită transferului la Everton. În foi, pentru că pe teren nu a intrat în vreun meci oficial. Cum nu satisfăcea aşteptările din Premier League, a evoluat, sub formă de împrumut, la grupările portugheze União Leiria şi Vitória Setúbal. Şi-a încercat norocul şi în fotbalul bulgar, unde a jucat pentru Levski Sofia, marcând şapte goluri în 27 de meciuri. Bilanţul său de la Bari, de opt goluri în 43 de partide, pare să fie suficient pentru Palermo, echipă care a obţinut un egal în etapa de debut din Serie A, cu Sampdoria (1-1).

Cum au evoluat, în startul acestui sezon, cei 13 stranieri ai României convocaţi pentru meciul cu Grecia

Mario Balotelli se întoarce în Anglia, unde a mai jucat la Manchester City

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite