CSM București a făcut show în fața campioanei Danemarcei. Neagu, la doar 5 goluri distanță de borna 1.000 în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSM București a făcut spectacol în Liga Campionilor. Bucureștencele s-au distrat la Sala Polivalentă împotriva danezelor de la Odense, pe care le-au învins cu scorul de 40-31.

FOTO EPA-EFE
FOTO EPA-EFE

A fost spectacol total la Sala Polivalentă umplută până la refuz de fanii handbalului. "Tigroaicele" s-au ridicat la nivelul așteptărilor și au făcut meciul sezonului, marcând de 40 de ori împotriva campioanei Danemarcei. 

Cu Cristina Neagru într-o formă de zile mari, CSM București a făcut o primă repriză perfectă în fața celor de la Odense. Davidsen a închis poarta și Neagu a condus atacul "tigroaicelor" care au intrat la pauză cu avans de 10 goluri, scor 20-10. În repriza secundă, Adi Vasile a trimis pe teren și jucătoare tinere care au arătat că sunt la același nivel cu adversarele lor. 

Cristina Neagu mai are nevoie de 5 goluri în Liga Campionilor pentru a ajunge la borna de 1.000 de goluri

Interul stânga al CSM București nu mai are nevoie decât de 5 goluri pentru a atinge borna de 1.000 de goluri marcate în Liga Campionilor. Împotriva danezelor de la Odense, Cristina Neagu a marcat 10 goluri. 

1 singur punct o desparte pe CSM București de calificarea directă în sferturile competiției

Victoria de sâmbătă o ajută pe CSM București să se desprindă în fruntea grupei A. Jucătoarele antrenate de Adi Vasile mai au nevoie de un singur punct în următoarele 3 meciuri pentru a obține calificarea matematică în sferturi.

CSM București mai are de disputat două partide în deplasare cu Bietigheim și Krim, dar și un meci pe teren propriu împotriva celor de la Brest. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite