Cristiano Ronaldo îşi negociază revenirea la Manchester United

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo ar putea lăsa Real Madrid pentru Manchester United. FOTO telegraph.co.uk
Cristiano Ronaldo ar putea lăsa Real Madrid pentru Manchester United. FOTO telegraph.co.uk

Situaţia lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid este tot mai controversată, astfel încât au apărut speculaţii conform cărora portughezul s-ar întoarce la Manchester United.

Potrivit presei portugheze, Cristiano Ronaldo îşi pregăteşte întoarcerea în Premier League, la Manchester United. Ruptura de echipa de pe Santiago Bernabeu ar urma să se petreacă în 2013 sau 2014, contractul lui Ronaldo fiind valabil până în 2015. 

Oficialii lui Real Madrid intenţionează să prelungească înţelegerea cu CR7 până în 2018 şi îl ademenesc pe star cu o mărire de salariu, de la 10 la 15 milioane de euro, însă portughezul tinde către Premier League. 

„Ronaldo simte că în Spania nu i se acordă respectul pe care îl merită. Am păstrat legătura cu el, vrea la Manchester United şi îi duce dorul“, a declarat Patrice Evra, fost coechipier cu Ronaldo, la United.

Portughezul ar mai avea varianta unei mutări la Paris Saint-Germain, în Ligue 1. Patronii qatarieni ar continua astfel lista vedetelor transferate, după ce şi-au asigurat serviciile lui Zlatan Ibrahimovici.

Pe de altă parte, CR7 a avut una dintre cele mai frumoase perioade din carieră în Anglia, iar relaţia cu Sir Alex Ferguson este una specială. Jucătorul i-ar fi promis scoţianului că echipa „diavolilor roşii“ va avea prioritate în faţa oricărei formaţii, în eventualitatea în care se va decide să părăsească gruparea spaniolă. Până atunci, Real Madrid şi Manchester United se vor confrunta în faza 16-imilor Champions League.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite