Cristiano Ronaldo alimentează zvonurile unui transfer: „Nu e important viitorul meu, ci să câştigăm următorul meci“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo a vorbit despre situaţia sa la Real Madrid. FOTO Arhivă personală/Facebook
Cristiano Ronaldo a vorbit despre situaţia sa la Real Madrid. FOTO Arhivă personală/Facebook

Cristiano Ronaldo a fost evaziv în legătură cu viitorul său la gruparea de pe Santiago Bernabeu, lăsând să se înţeleagă că planurile sale la Madrid sunt pe termen scurt.

Cristiano Ronaldo a declarat în cadrul unei conferinţe de presă susţinute miercuri că, indiferent de situaţia lui la Real Madrid, important este ca echipa să câştige următorul meci. „Ne luptăm pe toate planurile, în campionat, Cupă şi Champions League. Nu e important viitorul meu aici, ci ca echipa să câştige următoarea partidă“.

Portughezul a fost evaziv în legătură cu viitorul său la Real Madrid. „Tot ce mă interesează acum este să începem bine anul. Sunt foarte fericit şi o să dau tot ce pot în tricoul lui Real. Mă simt bine, sunt în relaţii bune cu toţi colegii mei“.

Fotbalul nu începe şi nu se termină cu Balonul de Aur

Întrebat de către jurnaliştii spanioli de Balonul de Aur, CR7 a declarat: „Sunt sincer: mi-ar plăcea să câştig trofeul, dar viaţa nu se termină dacă nu se va întâmpla aşa, nu mă va afecta în carieră. Ce pot să spun cu siguranţă e că voi da tot ce am mai bun pentru club şi fani“, a conchis starul madrilenilor.

Viitorul lui Cristiano Ronaldo la Madrid este incert, iar ultimele zvonuri îl plasează în Premier League. Potrivit presei portugheze, fotbalistul îşi plănuieşte întoarcerea la Manchester United, echipă la care a cunoscut una dintre cele mai frumoase perioade din cariera sa. Mai mult, CR7 a rămas în relaţii foarte bune cu tehnicianul „diavolilor roşii“, Sir Alex Ferguson, căruia i-ar fi promis că United va avea întâietate în faţa oricărei echipe, în cazul în care va pleca de la Real. Până atunci, Manchester United o va înfrunta pe Real Madrid în faza 16-imilor Champions League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite