Cristi Chivu, momit cu un salariu uriaş să se transfere la CSU Craiova în iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Presa din Oltenia scrie că fostul internaţional român, care se află în ultimul an de contract cu Inter Milano, a fost ofertat de Olguţa Vasilescu pentru a accepta să se transfere la CSU Craiova în această iarnă.

CSU Craiova e gata să dea lovitura pe piaţa transferurilor din România. Echipa susţiunută de Primăria Craiova i-a făcut o ofertă fabuloasă lui Cristi Chivu, pe care îl doreşte pauza competiţională dintre tur şi retur. Oficialii olteni i-ar fi promis fostului internaţional 700.000 de euro pentru a îmbăca tricoul liderului seriei a doua din liga secundă. În plus, Chivu a primit oferta de a deveni oficial al CSU Craiova după ce se va retrage din activitate, informează revista craioveană Micapi.

Cristi Chivu a jucat pentru Universitatea Craiova în sezonul 1998-1999, după care s-a transferat la Ajax. Jucătorul lui Inter, care a fost descoperit de Ilie Balaci la Reşiţa, a afirmat în repetate rânduri că îşi doreşte să-şi încheie cariera în Bănie, însă, cum Oltenia are două echipe în acest moment, este interesant dacă fostul internaţional va accepta să joace la CSU Craiova. 

Chivu este în ultimul an de contract cu Inter Milano. În ultima jumătate de an, românul nu a jucat deloc pentru italieni. Potrivit transfermarkt.de, Chivu este cotat în prezent la valoarea de 2 milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite