COSR are preşedinte interimar după demisia lui Alin Petrache

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicu Vlad FOTO Eduard Enea
Nicu Vlad FOTO Eduard Enea

Preşedintele Federaţiei Române de Haltere, Nicu Vlad, va conduce Comitetul Olimpic şi Sportiv Român până la alegerile din luna noiembrie, după ce preşedintele Alin Petrache a demisionat în urma rezultatelor slabe de la JO de la Rio.

"Conform regulamentului COSR, în urma retragerii preşedintelui, rămân cei trei vicepreşedinţi care să conducă interimatul. De fapt conducerea o face Comitetul Executiv până la următoarele algeri, care vor fi în jurul datei de 15 noiembrie. Interimatul va fi asigurat de Comitetul Execeutiv şi eu am fost desemnat să conduc Comitetul Executiv. Eu sunt doar unul dintre cei trei vicepreşedinţi de la conducerea Comitetului Eexcutiv. Nu se pune în discuţie acum să candidez, nu s-a pus problema niciunei candidaturi acum, ci doar interimatul pe o anumită perioadă de timp, pentru ca instituţia să funcţioneze. Pentru mine este o funcţie onorantă", a declarat Nicu Vlad.

Preşedintele COSR, Alin Petrache, şi-a prezentat demisia, luni, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al COSR, el motivându-şi decizia prin neîndeplinirea obiectivului la Jocurile Olimpice de la Rio.

Alin Petrache era preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român din 2014, mai scrie news.ro.

Delegaţia României la Jocurile Olimpice de la Rio a obţinut doar cinci medalii, una de aur, una de argint şi trei de bronz, a doua cea mai slabă performanţă din istorie, după ediţia de la Helsinki (1952), când tricolorii au bifat patru medalii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite