Coronavirus. Primul fotbalist depistat în Spania! A explicat exact cum se simte de când s-a îmbolnăvit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ezequiel Garay a jucat 17 meciuri pentru Valencia în acest sezon de La Liga
Ezequiel Garay a jucat 17 meciuri pentru Valencia în acest sezon de La Liga

Devine tot mai clar: această pandemie ne va afecta pe toţi, mai devreme sau mai târziu, din moment ce nu scapă nici măcar sportivii de performanţă.

Febra coronavirusului a pus stăpânire pe planetă şi lumea trăieşte o isterie cu care nu s-a mai confruntat în istoria recentă a omenirii.

În multe cazuri, cei care iau acest virus reuşesc să se facă bine fără prea multe complicaţii. Acest lucru reiese din mesajul postat de soţia antrenorului de la Arsenal, dar şi de cazul fotbalistului Ezequiel Garay (33 de ani). Fundaşul argentinian al celor de la Valencia a devenit, duminică, primul caz depistat cu coronavirus în La Liga. Garay a avut o postare pe contul său de Instagram în care a explicat că, în ciuda faptului că are COVID-19, se simte bine.

Ce a scris Ezequiel Garay?

*E clar că am început 2020 într-un mod rău! Am fost testat şi s-a dovedit că am coronavirus! Mă simt foarte bine, iar acum nu trebuie decât să ascult de sfatul autorităţilor, adică să mă autoizolez pentru o perioadă.

View this post on Instagram Está claro que el 2020 lo empecé con mala pata. He dado positivo al coronavirus, me encuentro muy bien y ahora solo queda hacer caso a las autoridades sanitarias, de momento estar aislado. #g24 A post shared by Ezequiel Garay (@ezequielgaray24) on Mar 15, 2020 at 3:31am PDT
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite