Cornel Dinu, dezlănţuit! „Procurorul“ a sfâşiat naţionala: „Suedezii ştiau că au nişte proşti în faţă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi şi-a păstrat tricoul cu numărul 10, dar România a pierdut
Ianis Hagi şi-a păstrat tricoul cu numărul 10, dar România a pierdut

Fostul internaţional a fost scârbit de prestaţia tricolorilor în meciul de pe „Arena Naţională“ în care nordicii au făcut ce au vrut.

Suedezii au privit meciul de la Bucureşti cu mare detaşare, deşi exista un singur punct între ei şi tricolori, înaintea partidei de pe „Arena Naţională“.

„Ar fi amuzant dacă am câştiga la Bucureşti“, a spus Forsberg, luna trecută, iar în România declaraţia sa a fost privită ca o dovadă de aroganţă. Vineri seară, pe teren, s-a văzut că, de fapt, suedezii n-au fost nicidecum nişte argoanţi, ci, pur şi simplu, mult mai buni decât adversarii lor!

Neputinţa României l-a revolat pe Cornel Dinu, cel care a făcut praf echipa naţională într-o intervenţie la Telekom Sport.

Ce a spus Cornel Dinu?

*Uite ce bucurie, Stoichiţă se pupă cu toată lumea, e fericire! Uite-l şi pe impostorul de Burleanu, e seară reuşită. Am stat să mă gândesc şi m-am gândit o perioadă când dracu a mai fost diferenţa asta şi sfidarea ca joc şi ca atitudine între o echipă străină şi echipa naţionala României. 

*Aveai senzaţia că joacă o echipă de divizia C cu o echipă de prima ligă. Dar nu de la noi, că la noi valorile sunt apropiate.

*Nu a fost distanţa asta de joc, diferenţa de execuţii, de aşezare, de cunoaştere a fotbalului niciodată în istoria echipei naţionale. 

*Eu dacă aş fi, dar nu pot să fiu în situaţia asta, pentru faptul că joc cu o echipă naţională care îşi permite să vină cu berea şi cu şampania că ştie că are nişte proşti în faţă, a doua zi m-aş lăsa de fotbal!

Grupa F

Vineri

Norvegia - Feroe 4-0

România - Suedia 0-2

Spania - Malta 7-0

Clasament 

1. Spania                9    7    2    0    26-5    23

2. Suedia                9    5    3    1    20-9    18

3. România             9    4    2    3    17-10    14
4. Norvegia             9    3    5    1    17-10    14

5. Insulele Feroe     9    1    0    8    4-27    3
6. Malta                   9    1    0    8    2-25    3
 

Ultima etapă (luni):

Malta – Norvegia

Spania – România

Suedia – Feroe 

(toate de la ora 21.45)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite