Copos destramă Rapidul! 11 jucători pleacă, pe banca tehnică nu vine nimeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George-Copos
George-Copos

Giuleştenii nu au luat nici un trofeu în acest an, iar echipa se destramă. Vinovat pare a fi George Copos care nu le-a plătit fotbaliştilor salariile de câteva luni, iar acum încearcă reconstrucţia după o reţetă proprie,„contract de criză, buget de austeritate", aşa cum a descris cel mai bine Mircea Rednic.

Patronul giuleştenilor e supărat. După plecarea lui Răzvan Lucescu, nimeni nu a vrut să preia banca tehnică. Ori şeful Rapidului nu a mai dat nici un semn pentru a negocia, ori oferta i-a speriat pe antrenori şi l-au refuzat. Sabău, Rednic, Pustai, Grigoraş sunt doar câteva nume de pe listă. Primul a fost de-a deptul batjocorit: "Mie mi-a dat mari speranţe, ştiind că Răzvan pleacă. Din discuţia pe care am avut-o, practic, eram antrenorul Rapidului, dar, după două-trei zile, n-a mai sunat telefonul, cum era înţelegerea", a spus Sabău, care păstrează totuşi şanse să preia clubul.
Apoi, Rednic a explicat: "Mi-a oferit un contract de criză şi un buget de austeritate". Între timp "Puriul" negociază cu echipe din străinătate şi dacă va veni în ţară, va prelua Petrolul. "George Copos duce o luptă între calitate şi preţ atunci când caută antrenor pentru Rapid", a declarat şi Cristi Pustai, sătul să aştepte o ofertă avantajoasă din partea omului de afaceri.
Petre Grigoraş a renunţat şi el la ideea de a veni în Giuleşti şi după ce a fost "ameţit" de Copos, a ales să rămână la Pandurii. Dintre toţi, doar Rednic a obţinut acelaşi salariu ca al lui Răzvan Lucescu, 240.000 de euro pe an, dar bugetul de transferuri nu era nici măcar pe jumătatea celui avut la dispoziţie de Lucescu junior.
După ce a "rezolvat" problema băncii tehnice, conducătorul "vişiniilor" s-a orientat către lot. Însă, pe jucătorii aflaţi la sfârşit de contract i-a anunţat că noul acord prevede ca salariile să nu fie mărite, dar vor apărea bonusuri, ceea ce nu s-a întâmplat sezonul trecut. Totodată campania de achiziţii nu a demarat pentru că jucătorii nu se înghesuie să vină la Rapid.
Echipa care pleacă:
Cosmin Vîtcă - Rui Duarte, Marcos Antonio, Glauber Berti, Ezequias Tavares - Valentin Creţu, Ciprian Deac, Ştefan Grigorie - Daniel Pancu, Alexandru Ioniţă, Sanchez Sotelo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite