UPDATE Şantaj în fotbal. Mititelu: „Marius Tucă mi-a zis să le dau Craiova şi totul va fi bine“. Urmarea? A fost dat afară de pe stadion. Reacţia lui Tucă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Ştiinţei a povestit cum a fost supus unui şantaj din partea cunoscutului jurnalist, la Primăria Craiovei, pentru a renunţa la Universitatea.

Startul noului sezon se apropie cu paşi rapizi şi, deocamdată, nu se ştie în ce ligă va evolua Universitatea Craiova. „Juveţii“ au un loc rezervat în liga secundă, însă primarul Olguţa Vasilescu tocmai a anunţat că acolo va fi înscrisă SC Universitatea Craiova, o echipă nou-înfiinţată, fără legătură cu Adrian Mititelu! 

De partea cealaltă, fără bani pentru a susţine un club chiar şi în „B“, Mititelu a admis că e posibil să înscrie Ştiinţa în liga a patra sau a cincea! În plus, omul de afaceri a făcut o dezvăluire despre un şantaj la care a fost supus, de curând.

„Eram în biroul Olguţei Vasilescu, iar Marius Tucă mi-a zis: «nu ai nici o şansă, dă-ne echipa şi totul va fi bine. Nu ştii cu cine te lupţi, nu ştii cu cine te pui!». Am refuzat acest şantaj“, a povestit Mititelu la Oltenia 3 TV

Cine e Marius Tucă?

Un jurnalist născut la Caracal, care a dobândit notorietate prin emisiunea sa „Marius Tucă Show“, care s-a difuzat până în 2008. În acest moment, Tucă e director la ziarul „Jurnalul Naţional“ şi deţine un restaurant cunoscut, „Taverna Sârbului“. 

UPDATE 11.01 – În continuarea războiului cu Adrian Mititelu, primarul Olguţa Vasilescu a trimis, azi, jandarmii la Stadionul „Ion Oblemenco“ pentru a schimba lacătele porţilor, astfel încât Mititelu să nu mai aibă acces. Informaţia a fost furnizată de gsp.ro şi vine la o zi după ce patronul „juveţilor“ anunţase că va înscrise Craiova în liga a patra sau a cincea şi va evolua pe Stadionul „Ion Oblemenco“.

UPDATE 11.12 – Adrian Mititelu a reacţionat după ce a fost dat afară de pe arena „Ion Oblemenco“. „E o acţiune abuzivă. Eu eram în litigiu şi nu puteam fi evacuat. Eu am făcut atâtea pentru acest stadion. Voi continua să mă lupt pentru dreptate. Voi ajunge de jos, din liga a patra, şi voi redeveni puternic, chiar dacă va trebui să ajung în pribegie“, a declarat Mititelu pentru Digi Sport.

UPDATE 11.41 - Contactat de „Adevărul“, Marius Tucă a declarat: „Nu ştiu ce a zis Mititelu şi nici nu mă interesează subiectul“. Când i s-a spus ce a povestit patronul „juveţilor“ la Oltenia 3 TV, Marius Tucă a închis telefonul!

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri