Colţescu, terminat ca arbitru: Un oficial UEFA a explicat ce va păţi românul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Servet Yardimci, membru în Comitetul Executiv UEFA
Servet Yardimci, membru în Comitetul Executiv UEFA

Partida PSG - Istanbul Başakşehir, din etapa a 6-a a grupelor Ligii Campionilor, a fost, cu siguranţă, ultima din afara României la care a fost delegat Sebastian Colţescu.

Sebastian Colţescu a avut neinspiraţia de a folosi cuvântul „negru“ pentru a identifica un individ de culoare din stafful turcilor, într-o competiţie, Liga Campionilor, organizată de UEFA, for al cărui slogan e „No to racism“ (n.r. - Nu rasismului).

Acesta e şi motivul pentru care întreaga poveste a atins deja cote ridicole, cu reacţii exagerate, mai ales din partea celor care îl pun la zid pe centralul din Craiova. Din păcate, aproape sigur, Colţescu va fi „decapitat“ pentru a fi dat exemplu de UEFA în lupta cu rasismul. Potrivit Telekom Sport, acest scenariu a fost confirmat şi de Servet Yardimci, vicepreşedinte al Federaţiei Turce de Fotbal (TFF). Yardimci e şi membru în Comitetul Executiv UEFA.

Ce a spus oficialul turc?

*Categoric ce s-a întâmplat e inacceptabil. Nu există scuze. Al patrulea arbitru (n.r. - Sebastian Colţescu) a făcut-o lată. Drept urmare, şi-a terminat cariera de arbitru, S-a întâmplat ceva ce UEFA nu acceptă. Arbitrii vor primi sancţiunea corespunzătoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite