CM 2022. Qatarul nu și-a atins ținta de vizitatori pentru primele 17 zile ale turneului

0
0

Mai mult de jumătate dintre cei peste 765.000 de vizitatori ai Cupei Mondiale au plecat în țările de unde au venit, iar pentru meciurile care au rămas de disputat nu se anunță o creștere spectaculoasă.

Campionatul Mondial din Qatar FOTO Getty Images
Campionatul Mondial din Qatar FOTO Getty Images

Qatarul nu şi-a atins ţinta de vizitatori pentru primele 17 zile ale turneului mondial. Acest lucru este susținut de organizatorii Cupei Mondiale, care spun că Qatarul a primit puţin peste 765.000 de vizitatori în primele două săptămâni, deși ținta era de 1,2 milioane.

Este vorba despre un raport al Comitetul Suprem pentru Predare şi Moştenire (SC), care organizează turneul, care susține că până acum mai mult de jumătate dintre vizitatori au părăsit Qatarul.

Iar o creştere uriaşă a vizitatorilor în această etapă este puţin probabilă, pentru că că au mai rămas opt meciuri de disputat în următoare perioadă.

Raportul a înregistrat 1,33 milioane de deţinători de bilete la meciuri şi 3,09 milioane de bilete vândute pe cele opt stadioane din Qatar pentru turneul care se încheie pe 18 decembrie, potrivit Reuters. 

Campionatul Mondial care se desfășoară în Orientul Mijlociu este considerat unul dintre cele mai scumpe în ceea ce priveşte biletele dar şi cazările.

Prezenţa pe stadioane la primele 52 de meciuri a fost de 2,65 milioane de persoane.

FIFA a anunţat că prezenţa publicului pe stadioanele din Qatar a depăşit-o pe cea de la Cupa Mondială din 2018 din Rusia.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri