CM 2014 Haos în naţionala Ghanei: Boateng şi Muntari, trimişi acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sulley Muntari (nr. 11), în duel cu germanul Gotze FOTO Reuters
Sulley Muntari (nr. 11), în duel cu germanul Gotze FOTO Reuters

Cu câteva ore înaintea partidei decisive cu Portugalia, Ghana se confruntă o situaţie gravă de indisciplină. Vedetele echipei au fost anunţate că sunt excluse din lot.

Kevin Prince Boateng şi Sulley Muntari, doi dintre fotbaliştii de bază ai Ghanei, au fost trimişi acasă.  Muntari ar fi lovit un membru al federaţiei, iar Boateng s-ar fi certat cu antrenorul Kwasi Appiah, ipoteză respinsă de Kevin Prince.

“GFA l-a suspendat pe Sulley Muntari pe o perioadă nedeterminată de la echipa naţională, cu efect imediat. Decizia a fost luată după atacul neprovocat la adresa unui membru al comitetului executiv al Federaţiei.

De asemenea, GFA a aprobat decizia selecţionerului Kwesi Appiah de a-l suspenda pe Kevin Prince Boateng pe o perioadă nedeterminată din echipa naţională. Decizia a fost luată după cuvintele vulgare pe care i le-a adresat antrenorului la antrenamente. Boateng nu a arătat niciun fel de remuşcări, ceea ce a condus la decizia noastră“, se arată într-un comunicat al Federaţiei ghaneze.

Portugalia - Ghana se joacă astăzi, de la ora 19.00, în direct pe TVR 2. 

SCRISOAREA LUI MARIO BALOTELLI PENTRU CONTESTATARI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite