Cine este noul antrenor principal al Rapidului şi ce mesaj a transmis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mihai iosif rapid

Secundul Mihai Iosif a revenit, luni, în funcţia de antrenor principal al echipei FC Rapid Bucureşti, după demisia lui Nicolae Grigore de la finalul partidei de duminică, pierdută cu 1-2, în deplasare, cu Unirea Slobozia, informează site-ul oficial al grupării din Liga a II-a de fotbal.

"Mihai Iosif va fi noul antrenor principal al Rapidului, urmând a-l înlocui pe Nicolae Grigore, cel care a demisionat după partida de la Slobozia. Astfel, Mihai Iosif va reveni pe banca giuleştenilor după o pauză de cinci meciuri, urmând a conduce echipa până la finalul sezonului", se arată în sursa citată.

Mihai Iosif, noul antrenor principal de la Rapid!

"Am onoarea de a sta din nou pe banca Rapidului, din postura de antrenor principal al celei mai iubite echipe din România. Mi-aş dori ca întreaga suflare rapidistă să fie unită, pentru că trebuie să ne ducem îndeplinirea obiectivului până la capăt. Nu avem voie să cedăm nicio clipă în faţa acestei situaţii grele şi avem nevoie de voi toţi alături de noi. Hai Rapid", a spus tehnicianul.

Mihai Iosif a fost antrenor principal interimar la Rapid de la 27 octombrie 2020, când clubul s-a despărţit de Adrian Iencsi, şi până la numirea lui Nicolae Grigore din 1 decembrie 2020. După 1 decembrie şi până în prezent el a fost secundul lui Nicolae Grigore.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite