Chelsea a plătit o căruţă de bani pentru a-l transfera pe Edison Cavani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edison Cavani a fost golgeterul campionatului Italiei, marcând 29 de goluri în ediţia 2012-2013
Edison Cavani a fost golgeterul campionatului Italiei, marcând 29 de goluri în ediţia 2012-2013

Roman Abramovici nu se dezmite în privinţa transferurilor de jucători scumpi şi a băgat adânc mâna în buzunar pentru a-l transfera la Chelsea pe Edison Cavani. Rusul a plătit o avere pentru uruguaian, care va juca în următorii doi ani pe „Stamford Bridge”.

Aflat în vizorul mai multor echipe de top ale Europei, Chelsea a avut câştig de cauză până la urmă în cazul transferului lui Edison Cavani. Uruguaianul se va transfera de la Napoli la Chelsea contra sumei de 58 de milioane de euro, informează telegraph.co.uk.

„Am aflat dintr-o sursă de foarte mare încredere din cadrul clubului că Napoli a ajuns la un acord cu Chelsea pentru transferul lui Cavani. Managerul Rafa Benitez şi-a dat acordul, dar înainte de a face publică informaţia, Napoli vrea să-şi asigure un înlocuitor pentru 'Il Matador'. Napoli va încasa aproximativ 58 de milioane de euro (49,3 milioane de lire sterline), cu puţin sub clauza de reziliere”, au anunţat radioul de casă al lui Napoli.

Cavani ar urma să aibă un salariu anual de 8.5 milioane de euro, plus bani veniţi din comercializarea drepturilor de imagine. În sezonul trecut din Serie A, Cavani a fost golgeterul lui Napoli, echipă pentru care a marcat 29 de goluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite