CFR i-a executat în două minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Torpilele“ lui Mureşan şi Dani i-au salvat pe clujeni. Victoria a jucat curajos o repriză. Campionii au câştigat cu 2-0 aseară cu Brăneşti, dar sunt departe de jocul practicat anul trecut.

CFR Cluj s-a cam chinuit aseară cu Victoria Brăneşti. A câştigat până la urmă cu 2-0, dar evoluţia elevilor lui Mandorlini a lăsat iar de dorit. Că ardelenii i-au privit de sus pe cei de la Brăneşti o demonstrează chiar declaraţia antrenorului italian,  dinaintea partidei:

„Cei de la Victoria vor juca pe un stadion de Liga Campionilor, cu asta vor rămâne".

Ambiţionaţi de întâlnirea cu echipa campioană, jucătorii lui Ilie Stan şi-au încercat norocul. Ba chair, cea mai mare ocazie a primei reprize le-a aparţinut. Nicoară a ridiculizat defensiva clujenilor, prin câteva execuţii de rafinament, dar Popa a tras peste transversală.

CFR a schimbat faţa jocului după pauză, treziţi la viaţă de eurogolul lui Mureşan, iar în două minute au rezolvat partida. Dani a punctat apoi pentru 2-0, gol care s-a dovedit decisiv.

În rest, doar două idei:

Nervos pentru că a fost schimbat de Mandorlini, după ce fusese introdus în prima repriză, Traore a avut un schimb dur de replici cu antrenorul, fiind cu greu potolit de colegi.

Cel mai bun marcator al CFR-ului din sezonul trecut, Cristi Bud, nici nu a prins lotul pentru meciul de aseară. Mandorlini l-a preferat în schimbul lui pe Saşa Bjelanovici. Adus de la Vicenza, croatul a evoluat slab şi a lăsat impresia că are nevoie de timp pentru a arăta că-şi merită investiţia de 900.000 de euro.

2-0

CFR Cluj: Nuno Claro - Panin, Cadu, Piccolo, Veloso - Kivuvu (Dani 54), G. Mureşan, Culio - Y. Kone (Traore 36, Alcantara 82), Deac, Bjelanovici.

Antrenor: Andrea Mandorlini.

Victoria Brăneşti: Cernea - Maghici, Sg. Bar, Velicu (Marincău 14), Nicola - D. Popa (Novac 71), A. Chiriţă (Ispir 67), Olariu, Nicoară - Simion, B. Oprea.

Antrenor: Ilie Stan.

Goluri: Mureşan 62, Dani 64

Arbitru: Mugurel Drăgănescu (Breaza)

Stadion „Dr. Constantin Rădulescu": 4.000

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite