Ce-i trebuie chelului: Dinamo se scufundă, dar ia oameni la costum, în loc de fotbalişti. Rednic şi-a adus om în staff

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rednic

Dinamo se scufundă în clasament în lipsa unor jucători de calitate, însă, deocamdată, face „achiziţii“ pentru posturile administrative.

Ionel Dănciluescu, director general de decor la precedentul său mandat în „Ştefan cel Mare“ şi revoltat că părerea sa nu contează, a fost readus acum la club în funcţia de director sportiv. 

Practic, între ziua în care Danciu şi-a anunţat plecarea, odată cu demiterea lui Florin Bratu, şi acum, când a revenit în staff, au fost 73 de zile. În această perioadă, fostul atacant a avut o perioadă de o lună în care a activat la Farul Constanţa ca manager sportiv, iar în rest a colaborat cu postul Digi Sport ca invitat în diferite emisiuni. 

Cel care a insistat pentru această revenire a fost antrenorul Mircea Rednic, Dănciulescu urmând să ia loc, în timpul meciurilor, pe bancă. „Puriul“ l-a dat afară pe fostul director sportiv, George Trandafir, după ce acesta l-a informat greşit în timpul meciului Viitorul – Dinamo (4-1) în privinţa cartonaşelor panamezului Armando Cooper. Dănciulescu a confirmat pentru Digi Sport că Rednic l-a dorit foarte mult la Dinamo.

„Dânsul (n.r. – Mircea Rednic) a insistat foarte mult, îi mulţumesc pentru această nouă provocare. E cel mai frumos cadou de ziua mea pe care l-am primit. Parcă nici n-am plecat niciodată, aşa mi se pare. De luni reîncep munca la echipa mea de suflet. Le mulţumesc şi lui David (n.r. – preşedintele Alexandru David) şi Negoiţă (n.r. – patronul Ionuţ Negoiţă) că au încredere în mine şi sper să ajut echipa. Cred că se pot face lucruri frumoase la Dinamo, pe viitor vom fi mult mai puternici“, a declarat fostul atacant.

Dănciulescu nu e descurajat de faptul că Dinamo are două victorii în ultimele 13 etape şi a ajuns la un punct de retrogradare: „Dinamo nu e echipa care să se bată la retrogradare, garantez. E echipă mult mai bună decât locurile pe care le ocupă. O să rezolvăm şi problema golurilor marcate şi a celor luate. Se vor regla lucrurile, trebuie doar un pic de rabdare“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite