PSG – Bayern, diseară, într-o atmosferă explozivă: Liga Campionilor revine. Programul optimilor

0
Publicat:

Ediția 2022-2023 a Ligii Campionilor a fost dată peste cap de un Mondial organizat, în premieră, în timpul iernii în Europa. Și a trecut atât de mult timp de la ultima etapă a grupelor, încât senzația e că deja vorbim despre o ediție anterioară a Ligii!

Mbappe, refăcut surprinzător, după o accidentare care îl putea ține o lună pe tușă.
Mbappe, refăcut surprinzător, după o accidentare care îl putea ține o lună pe tușă.

Astăzi însă, după o pauză de 104 zile, competiția continuă cu primele meciuri din faza optimilor, fix de Ziua Îndrăgostiților. Și, fără îndoială, meciul-vedetă e Paris Saint-Germain – Bayern Munchen, într-un moment în care cele două grupări traversează forme diametral opuse. Parizienii stau pe un butoi cu pulbere, după eșecuri succesive în cupă și în campionat, în decurs de trei zile: 1-2 cu Marseille și 1-3 cu Monaco. La al doilea meci, au lipsit Mbappe, Messi, Verratti și Renato Sanches, toți accidentați. N-a contat însă și, potrivit presei franceze, în vestiarul PSG a fost o atmosferă explozivă, directorul sportiv, Luis Campos, având un schimb aprins de replici cu brazilienii Neymar și Marquinhos. „Important e să rămânem uniți, indiferent de ce se vorbește și ce se întâmplă“, a comentat Presnel Kimpembe, unul dintre liderii echipei.

Vestea bună pentru PSG e că, foarte probabil, Mbappe și Messi vor fi, diseară pe teren, fiind recuperați din punct de vedere medical. În plus, echipa e, în continuare, lider în Ligue 1, având cinci puncte peste Marseille.

În ceea ce privește Bayern, nemții sunt într-o formă devastatoare, cu trei victorii în ultimele trei meciuri oficiale și un golaveraj care te sperie: 11-2. În Bundesliga, trupa pregătită de Julian Nagelsmann (35 de ani) duce o luptă strânsă pentru supremație, având doar un punct peste Union Berlin.

10 iunie

e data la care se va juca finala Ligii Campionilor, meciul urmând să fie găzduit de Atatürk Olympic Stadium, în Istanbul (Turcia), cu capacitate de 74.000 de locuri.

Tabloul optimilor

Astăzi

PSG – Bayern Munchen 22.00

Digi Sport 1, Prima Sport 1, Orange Sport

AC Milan – Tottenham 22.00

Digi Sport 2, Prima Sport 2, Orange Sport 3

Meciurile retur vor fi pe 8 martie.

Mâine

Dortmund – Chelsea 22.00

Digi Sport 1, Prima Sport 2, Orange Sport 1

Club Brugge – Benfica 22.00

Digi Sport 2, Prima Sport 3, Orange Sport 3

Meciurile retur vor fi pe 7 martie.

21 februarie

Liverpool – Real Madrid 22.00

Frankfurt – Napoli 22.00

Meciurile retur vor fi pe 15 martie.

22 februarie

Leipzig – Man. City 22.00

Inter Milano – Porto 22.00

Meciurile retur vor fi pe 14 martie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite