Câți spectatori au fost prezenți la meciul Voluntari – Oțelul. Partida a bătut toate recordurile

0
Publicat:

Partida dintre FC Voluntari și Oțelul Galați, scor 1-1, din runda cu numărul 22 a Superligii, a strâns cea mai mică asistență din întreg sezonul, conform GSP.

La meciul dintre Rapid București - FC Voluntari au fost mai mulți microbiști Arhivă Adevărul
La meciul dintre Rapid București - FC Voluntari au fost mai mulți microbiști Arhivă Adevărul

Doar 210 persoane au asistat din tribune la meciul Voluntari - Oțelul, comunicare oficială. Este cea mai mică asistență a sezonului 2023/2024 din Superligă.

Precedenta contraperformanță a fost la 20 decembrie 2023, la remiza dintre UTA și Universitatea Craiova, scor 2-2. Arădenii n-au putut juca pe propria arenă, au închiriat Cluj Arena și au strâns doar 250 de spectatori.

FC Voluntari a terminat la egalitate cu Oţelul Galaţi, 1-1 (0-1), luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii de fotbal, conform Agerpres.

Oţelul a deschis scorul prin fundaşul ivorian Jonathan Cisse (11), după un corner executat de Ştefan Bodişteanu. Ilfovenii au egalat pe final, prin Radu Boboc (80).

Gazdele au primit un penalty în min. 55, dar arbitrul Istvan Kovacs a revenit asupra deciziei după ce a revăzut reluările video şi i-a acordat cartonaş galben lui Robert Popescu pentru simulare.

FC Voluntari a mai avut o ocazie mare, prin Adam Nemec (70), dar gălăţenii puteau da lovitura în final, când portarul Jesus Fernandez a fost providenţial la şutul portughezului Joao Serrao (90+6), în situaţie de unu la unu.

Acesta e primul punct luat de FC Voluntari în ultimele trei etape.

Oţelul rămâne singura echipă neînvinsă în deplasare în acest sezon.

În tur, scorul a fost egal, 2-2.

FC Voluntari - SC Oţelul Galaţi 1-1 (0-1), Stadion ''Anghel Iordănescu'' - Voluntari

Au marcat: Radu Boboc (80), respectiv Jonathan Cisse (11).

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Ovidiu Artene (Vaslui), Ferencz Tunyogi (Zalău); a patrulea oficial: Sorin Vădana (Cluj-Napoca)

Arbitru video: Cătălin Popa (Piteşti); arbitru asistent video: Iuliana Elena Demetrescu (Râmnicu Vâlcea)

Observatori: Andrei Ioniţă (Bucureşti) - CCA, Ion Ion (Bucureşti) - LPF

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite