Carlos Alcaraz, răspuns ezitant la întrebarea cine e cel mai mare jucător de tenis al tuturor timpurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carlos Alcaraz a câștigat în urmă cu o săptămână turneul de la Wimbledon, după ce a trecut lejer în finală de sârbul Novak Djokovici. Acum, ibericul, revenit în forță în circuitul ATP, a fost supus unui test fulger, în care a trebuit să răspundă foarte repede la diferite întrebări legate de rivalii săi din teren.

CarlosAlcaraz, fericit după victoria de la Wimbledon
Carlos Alcaraz a câștigat Wimbledon 2023 și 2024, după finale cu Novak Djokovici. Foto Getty images

După o perioadă în care a dat mai multe rateuri, Carlos Alcaraz a redevenit cel mai bun tenismen din lume în acest moment, impunându-se la ultimele două turnee de Mare Șlem, Roland Garros și Wimbledon El a acceptat o provocare dificilă venită din partea reprezentanților contului oficial de X al ATP, în care a trebuit să răspundă rapid la mai multe întrebări, unele incomode.

Novak Djokovici, cel mai dur adversar

Ibericul l-a numit pe Novak Djokovici cel mai dur adversar din circuit, dar l-a pus pe primul loc și în topul jucătorilor cu cel mai bun retur. Carlos Alcaraz l-a numit pe Frances Tiafoe cel mai drăguț și cel mai hazliu jucător din ATP, iar despre Alex De Minaur a spus că este cel mai subestimat dintre toți și că australianul ar fi trebuit să câștige mai multe turnee până acum. Holger Rune a fost alegerea lui Alcaraz la categoria cel mai certăreț jucător, iar Pablo Carreno Busta e primul tenismen pe care l-ar suna dacă ar avea nevoie de ajutor.

Carlos Alcaraz, la al 4-lea turneu de Grand Slam din carieră

Ultima întrebare a fost cea așteptată de toată lumea: "Cine este cel mai bun jucător al tuturor timpurilor?". Carlitos a ezitat câtva secunde, s-a gândit și a oferit un răspuns care să mulțumească pe toată lumea: "Din punct de vedere al cifrelor, Novak Djokovici e GOAT, fără îndoială! Dar pentru mine, ceilalți doi, Rafa Nadal și Roger Federer sunt în top".

Duminica trecută, Carlos Alcaraz, numărul 3 mondial, a câştigat al doilea său titlu consecutiv la turneul de la Wimbledon, trecându-şi în cont al patrulea trofeu de Mare Şlem, după ce l-a învins pe sârbul Novak Djokovici, numărul 2 mondial, într-o reeditare a finalei de anul trecut, cu 6-2, 6-2, 7-6 (7/4).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite