Campionii Germaniei i-au învins în deplasare pe turcii de la Galatasaray

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bayern Munchen a învins-o pe Galatasaray Istanbul cu scorul de 3-1 (1-1), marţi seara, în deplasare, într-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la fotbal.

Foto: uefa.com
Foto: uefa.com

Bavarezii au deschis scorul prin Kingsley Coman (8), dar Galata a restabilit egalitatea în min. 30, când argentinianul Mauro Icardi a transformat un penalty.

Harry Kane (73) şi Jamal Musiala (79) au marcat golurile care au făcut diferenţa pe tabelă, Bayern având trei victorii din tot atâtea partide.

"A fost o primă repriză complicată, care nu a fost bună. Repriza a doua a fost mult mai bună. Linia noastră din față este întotdeauna extrem de periculoasă, chiar și atunci când nu jucăm atât de bine. Asta ajută facem față fazelor dificile,” a declarat Thomas Tuchel, antrenorul Bayern, la Prime Video. 

Bayern a trebuit să se utilizeze puternic pentru a reduce la tăcere mulțimea de pe Ali Sami Yen Spor Kompleksi, deoarece performanța inspirată de Kane din a doua repriză a dovedit diferența.

Câștigătorii de șase ori ai Champions League au stabilit un nou record în Liga Campionilor, cu a opta victorie consecutivă în deplasare, în faza grupelor, adăugând această performanță celor două recorduri în curs de realizare: cele mai multe victorii consecutive (16) și cele mai multe jocuri consecutive fără înfrângere (37) în această etapă a competiției.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite