Campioni fără glorie: Latovlevici râde de Petrolul. „Noi am venit după mici şi bere şi tot nu ne-au bătut. E frustrare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iasmin Latovlevici
Iasmin Latovlevici

Fundaşul stânga al roş-albaştrilor a comentat incidentele de după partida de la Ploieşti şi a recunoscut, deschis, ce îşi doreşte pentru formaţia prahoveană.

Petrolul – Steaua, scor 0-0, a fost cea mai frumoasă remiză albă din acest campionat, un meci la spectaculozitatea căruia au contribuit din plin fanii Petrolului. 

Din păcate, la final, modul în care steliştii au sărbătorit pe teren – nu se ştie ce! – a dat naştere la un scandal monstru.

Chestionat pe tema celor întâmplate după fluierul final, Iasmin Latovlevici i-a ironizat pe ploieşteni şi a spus că îşi doreşte suspendarea terenului pe care s-a disputat Petrolul – Steaua.

Ce a spus?

„Noi am încercat să ne bucurăm şi au venit străinii (n.r. – portarul brazilian al Petrolului, Pecanha), care sunt petrolişti de mici pentru a reacţiona. Să nu mai exagereze, că suntem toţi mercenari, jucăm fotbal pentru bani, pentru familiile noastre, sunt puţini aceia care joacă 10-15 ani la aceeaşi echipă, ca să spună să meargă să pupe stema sau mai ştiu eu ce. În ţările civilizate, se mai şi felicită campionii. Noi şi cu mici şi cu bere, am avut şi două-trei zile libere, şi tot nu ne-au bătut, probabil a fost frustrare. Sper să-i suspende“, a declarat Latovlevici la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite