Bucurie fără margini în tabăra Pandurilor după calificarea în grupe: „Ne-am depăşit condiţia!” „Am scris o filă frumoasă în istoria clubului nostru”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braga-Pandurii 0-2 / La finalul partidei din Portugalia, jucătorii şi membrii staff-ului tehnic au declanşat fiesta chiar pe stadion. Oficialii echipei gorjene i-au felicitat pe protagoniştii acestei calificări nesperate şi au asigurat că Pandurii nu se va concentra doar pe parcursul în cupele europene, ci şi pe întrecerile interne, Cupa şi campionatul.

Marin Condescu la Digi Sport: "Ne-am bătut joc de câteva ocazii şi am trăit greu acest meci, emoţii mari. Dar Braga n-a fost mai bună astăzi ca să putem vorbi de noroc. Este meritul întregii echipe, dar Ciucur ne-a adus două calificări. El intră cel mai bine în repriza a doua. Da Silva, Mingote, Matulevicius, Breveeld, Buleică au jucat foarte bine. Ne aşteptam la mai mult de la Nicoară şi de la Eric, dar e bine când totul se termină cu bine. Portughezii au fost fair-play, ne-au felicitat la final. Lumea credea că gata, după ce l-am vândut şi pe Nistor, n-o să mai reuşim nimic. Dar eu nu vând niciodată un jucător dacă nu vorbesc mai întâi cu antrenorul, dacă nu mă asigur mai întâi că există variante pe postul respectiv."

Cristi Pustai la Digi Sport: "Am crezut în şansa noastră şi iată că am reuşit să ne calificăm. Mă bucur că Buleică a jucat mai ofensiv, aşa le cer tuturor jucătorilor. Jucătorii de bandă au creat panică în rândul apărării adverse. Era timpul ca mijlocaşii de bandă să înscrie. Toţi jucătorii sunt remarcaţii mei, noi suntem o echipă şi ne bucurăm cu toţii pentru calificare.
Urmează o perioadă foarte grea, au fost multe deplasări cu autocarul, oboseală multă, a fost un risc pe care ni le-am asumat. Şi de acum înainte vom merge pe două fronturi. Oricum, ne-am depăşit condiţia!"

Alin Buleică la Digi Sport: "Sunt foarte fericit. Nu mai am glas. Am ajuns într-o fază în care nimeni nu se aştepta. Toată echipa petrece, suntem foarte fericiţi. Am întâlnit o echipă foarte bună, care a pus presiune pe noi, dar am arătat că ne-am dorit mult calificarea şi am obţinut-o. Îmi doresc să jucăm bine şi de acum înainte, chiar dacă jucăm în grupe, unde n-am mai ajuns niciodată."

Eugen Pîrvulescu la Digi Sport: "Am venit la Braga să ne jucăm şansele şi am scris o filă frumoasă în istoria clubului Pandurii Târgu Jiu. E un rezultat care ne obligă, dar merită orice sacrificiu. Vom merge în continuare pe cele trei fonturi, Cupă, campionat şi cupe europene."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite