Braşovul a dat înapoi în cazul Pecanha! Motivul suspect pentru care ardelenii şi-au retras contestaţia pentru depunctarea Petrolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi la finalul meciului pierdut acasă cu Petrolul, scor 0-1, au făcut mare scandal pe motiv că Pecanha nu avea drept de joc şi, drept urmare, oaspeţii ar fi trebuit să piardă la "masa verde", acum oficialii lui FC Braşov şi-au retras contestaţia.

Etapa 1 din Liga 1 a adus şi primele scandaluri. La finalul partidei dintre FC Braşov şi Petrolul, câştigată de oaspeţi cu 1-0, gazdele au contestat dreptul de joc al portarului Pecanha şi au cerut să câştige partida la "masa-verde". 

"E clar, 100% vom câştiga 3 puncte la masa verde. Trebuie respectate regulamentele în vigoare", declara sus şi tare Constantin Zotta, preşedinte Braşovului.

La doar trei zile distanţă de la acea partidă, oficialii Braşovului şi-au retras contestaţia, invocând un motiv suspect. Surse din interiorul FRF, citate de Mediafax, susţin că braşovenii au renunţat la demersul lor din cauză că ar fi existat şanse mici ca organele abilitate să judece cazul să le dea câştig de cauză, în contextul în care contestaţia a fost făcută la pauza meciului şi nu înainte, aşa cum prevede regulamentul în vigoare.

Pecanha a fost suspendat pentru două meciuri din cauza unui cartonaş roşu primit în penultima etapă din sezonul trecut al Ligii 1. El nu a jucat în ultima etapă şi în optimile Cupei Ligii. Braşovenii au făcut contestaţie pe motiv că meciul din Cupa Ligii nu ar trebui luat în considerare, însă prahovenii au susţinut că portarul lor şi-a ispăşit ultima etapă de suspendare tocmai la partida din Cupa Ligii. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite