Borcea s-a enervat rău pe jucători: i-a băgat în şedinţă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Borcea
Cristi Borcea

Şeful lui Dinamo i-a certat pe jucători după eşecul, 0-1, cu Slaven Belupo. Acţionarul a ţipat la ei, la hotel, iar Păun a fost prima victimă: a plecat la Iaşi. Chiar dacă a rămas cu un gust amar după amicalul cu croaţii de locul şase în ţara lor, Cristi Borcea l-a contrazis pe Cornel Dinu: „Nu e vorba de lipsă de profesionalism“.

A fost nevoie de o singură înfrângere în cele trei amicale disputate până acum în Antalya pentru ca atmosfera bună din lotul lui Dinamo să se deterioreze.

Nu scorul în sine, 0-1 cu Slaven Belupo, l-a scos din sărite pe Borcea, ci evoluţia apatică a unora dintre elevii lui Ţălnar. Şeful „câinilor" nu le-a reproşat prea multe pe marginea terenului, ci a aşteptat să meargă cu toţii la hotelul Papillon Sport pentru a‑şi vărsa năduful.

„Am tremurat în frig să văd cum luaţi voi bătaie", a fost unul dintre reproşurile lui Borcea, care l-a luat în colimator pe Moţi, nesigur în meciul cu Belupo. Conducătorul a ridicat tonul la mai mulţi jucători importanţi din lot, spunându-le că vrea să vadă o mentalitate de învingător şi în amicale.

Îl contrazice „Mister"

„Normal că mă deranjează o înfrângere, chiar dacă e vorba de meciuri de pregătire", a afirmat, ieri, acţionarul din „Ştefan cel Mare", care nu i-a dat dreptate lui Cornel Dinu: „Sunt vinovaţi, dar nu e vorba de lipsă de profesionalism, jucătorii nu prea s-au antrenat cu mingea.

A fost abia al treilea amical". Oricum, după partida cu Belupo a căzut un „cap": cel al lui Georgian Păun, împrumutat la Poli Iaşi. „Am fost de acord cu această mutare, dar, de acum, nu va mai pleca nimeni", a promis Borcea.

image

A vrut să facă patru transferuri

Cristi Borcea nu a mers în cantonamentul din Antalya doar ca să asiste la amicalele lui Dinamo. S-a deplasat la turci şi cu gândul să perfecteze câteva transferuri, dar afacerile au căzut una câte una.

Borcea a negociat o plecare a lui Marius Niculae la Portsmouth, însă totul a căzut, Pulhac nu a mai ajuns nici el la Valladolid, iar transferurile lui Niculescu şi Boştină la Castellon şi, respectiv, Cadiz nu s-au mai perfectat pentru că echipele spanio­le erau prea sărace.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite