Borcea atacă actuala conducere a lui Dinamo: „Cu Negoiţă, echipa va ajunge în C!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul acţionar al lui Dinamo, Cristi Borcea, l-a atacat dur pe actualul acţionar Ionuţ Negoiţă FOTO Mediafax
Fostul acţionar al lui Dinamo, Cristi Borcea, l-a atacat dur pe actualul acţionar Ionuţ Negoiţă FOTO Mediafax

Fostul acţionar al lui Dinamo, Cristi Borcea, l-a atacat dur pe actualul acţionar al lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, precizând că echipa din „Ştefan cel Mare” va ajunge în liga a III-a dacă oficialii clubului nu schimbă strategia de conducere.

Negoiţă şi Borcea s-au atacat virulent în cadrul unei emisiuni la Sport.ro, cei doi aducându-şi acuze dure. Borcea a spus că Ionuţ Gegoiţă vrea doar să-şi facă imagine pe spatele lui Dinamo, în timp ce actualul finanţator al clubului alb-roşu i-a reproşat lui Borcea că dezvăluie Stelei secretele lui Dinamo.

„Dacă Borcea era bărbat, atunci rămânea la Dinamo, mai ales acum când clubul traversează o situaţie foarte rea. Să nu mai vorbesc că Borcea vorbeşte mereu cu Gigi Becali şi dezvăluie Stelei secretele lui Dinamo”, a fost reacţia dură a lui Negoiţă la adresa fostului acţionar din „Ştefan cel Mare”.
În replică, Borcea a spus că în ritmul actual şi cu actuala conducere, Dinamo va ajunge în Liga a III-a. „Cu Negoiţă acţionar, Dinamo va ajunge în Divizia C. El vrea doar să-şi facă imagine pe seama echipei. Nicoale Badea nu va mai rezista mult la Dinamo”, a fost răspunsul lui Borcea.
După plecarea lui Cristi Borcea de la Dinamo şi venirea lui Ionuţ Negoiţă ca acţionar, polemicile din sânul clubului bucureştean nu au încetat nicio clipă. În centrul atacurilor se află şi antrenorul Dario Bonetti, contestat de mulţi oameni de fotbal pentru jocul prost al lui Dinamo din ultimele etape.
După şapte runde scurte până acum, Dinamo ocupă locul cinci în clasmament, având 11 puncte acumulate şi un meci mai puţin disputat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite