Boloni îi ţine parte selecţionerului Victor Piţurcă în conflictul cu antrenorul Stelei: „Reghecampf să stea în banca lui”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boloni este un aliat ferm al selecţionerului Victor Piţurcă în conflictele cu contestatarii săi
Boloni este un aliat ferm al selecţionerului Victor Piţurcă în conflictele cu contestatarii săi

Fostul antrenor al României, Ladislau Boloni, l-a atacat dur pe Laurenţiu Reghecampf, căruia i-a transmis să nu se mai amestece în treburile echipei naţionale, acolo unde doar Victor Piţurcă are autoritatea de a lua decizii în calitate de selecţioner.

Boloni i-a luat parte lui Victor Piţurcă în conflictul deschis dintre selecţioner şi antrenorul Stelei. Laurenţiu Reghecampf a declarat recent că steliştii se întorc de la echipa naţională cu kilograme în plus, lucru care l-a deranjat vădit pe selecţioner, dar şi pe Ladislau Boloni, fost antrenor al României. Actualmente antrenor al formaţiei Al Khor din Qatar, Boloni l-a atacat pe Reghecampf, sugerându-i să stea în banca lui şi să-l lase pe Piţurcă să-şi facă meseria.

„La naţională nu poţi să te îngraşi. Reghecampf trebuie să facă orice să stea în banca lui, nu să se ocupe de problema lipidelor. Eu am rămas stelist, mă deranjează extrem de mult că în aceste momente, când Steaua o să ia titlul, în loc să ne arătăm calităţile şi omenia, arătăm cu totul alte lucruri. Ar fi putut să rămână elegant dacă stătea în banca lui”, a spus Boloni la DigiSport 1.

Mai mult decât atât, Boloni este de acord cu Piţurcă în privinţa deciziei de a nu-l convoca sub tricolor pe Iasmin Latovlevici. "Sunt de acord cu Piţurcă în problema cu Latovlevici. Reprezinţi echipa naţională şi trebuie să ai o anumită ţinută. Mergem pe anumite compromisuri şi după aceea ne întrebăm de ce nu avem caracter. Mie îmi plac mult aceste gesturi la jucători ca Ibrahimovic, Messi Ronaldo decât la jucători mici ca aceştia, care trimit diferite mesaje", a adăugat tehnicianul lui Al Khor.

Boloni a continuat pe aceeaşi linie, răspunzându-le celor care l-au contestat pe Piţurcă din cauza că nu ştie să creeze o atmosferă caldă în sânul echipei naţionale. "Atmosfera este făcută în primul rând de jucători, nu de antrenor. Contribuie şi el, dar ce poate face cu 20 de inşi puşi acolo să câştige, dar care nu sunt capabili să câştige? Echipa naţională era capabilă acum 3 luni şi era bine, acum s-au pierdut puncte şi nu mai e bine. Piţurcă are şi el un mare rol, dar actorii principali sunt jucătorii. Este un mare adevăr, victoriile sunt ale jucătorilor şi înfrângerile ale antrenorilor", a conchis Boloni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite