Becali, zis şi „Nostradamus“: a dezvăluit „cheia succesului“ Stelei în acest sezon, apoi a spus cine va fi decisiv în returul cu Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Finanţatorul roş-albaştrilor a rostit două nume: în viziunea sa, primul a fost decisiv pentru parcursul din actuala stagiune, iar al doilea va fi decisiv pe „Stamford Bridge“.

Steaua n-a mai cucerit titlul din 2006, de pe vremea lui Cosmin Olăroiu. De atunci, formaţia din Ghencea a schimbat antrenorii pe bandă, a bifat foarte multe eşecuri, şi a avut foarte puţine performanţe notabile.

Acum, cu 12 etape înainte de finalul campionatului, formaţia din Ghencea are titlul în buzunar, iar joi (ora 22.05 / Pro TV, Digi Sport 1, Dolce Sport 1) se va lupta pentru o calificare senzaţională în sferturile Ligii Europa. Gigi Becali ştie cum a fost „metamorfozată“ echipa sa.

„Sunt de 13 ani în fotbal şi nu ştiam cheia succesului. Reghecampf e cheia succesului, se poate spune şi aşa. Ştiţi cum e? Cum îmi spunea mie tata, muncă, muncă, muncă şi iar muncă. Asta e cheia. Să munceşti, să faci sacrificii. Echipa e alta acum“, a spus latifundiarul pentru Pro TV.

Acesta ştie şi numele omului care va străluci la Steaua, joi, în returul cu Chelsea. „Eu tot pe Popa mizez. Îmi place aşa de el pentru că îşi dă viaţa pe teren de fiecare dată“, a adăugat Gigi Becali. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite