Becali, sătul de „vrăjelile“ cuplului Dică – Meme: Atac devastator al patronului FCSB după ce a cheltuit milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Încă de la începutul campionatului, antrenorul şi managerul roş-albaştrilor au încercat să ascundă faptul că echipa nu joacă nimic. Acum însă, după ultima victorie chinuită din play-off, latifundiarul a izbucnit şi a dat de pământ cu subalternii săi.

La FCSB, Nicolae Dică şi Mihai Stoica simt cum pământul le fuge de sub picioare! Şi, paradoxal, cei doi au ajuns cu spatele la zid, tocmai acum, când echipa a trecut pe locul 1 în clasament.

Dică e antrenorul care, deşi i s-au adus cei mai buni fotbalişti din România, n-a reuşit nici acum, când mai sunt şapte etape de disputat, să creeze un joc cât de cât elaborat. Iar Mihai Stoica e, după spusele sale, printre cei mai mari specialişti în fotbal, însă, în ultimele două sezoane, cu toată expertiza sa, n-a putut aduce titlul la FCSB. Amândoi ştiu că viitorul lor la club depinde, în mare măsură, de câştigarea campionatului în acest sezon. De altfel, patronul Gigi Becali a şi anunţat deja că, în cazul în care echipa nu va termina pe locul 1, Dică va pleca primul!

După ultima rundă din play-off, remiza dintre CS U Craiova şi CFR Cluj, coroborată cu victoria chinută a FCSB-ului contra Iaşiului a trimis formaţia bucureşteană pe primul loc, la golaveraj. Problema e că, în continuare, FCSB nu joacă mai nimic şi „trăieşte“ aproape exclusiv din geniul lui Budescu. Acest lucru s-a văzut, încă o dată, duminică seara, atunci când victoria a venit după o lovitură liberă executată magistral de „Budi“.

Stoica, ridicol: A comparat Iaşiul cu Lazio!

Imediat după meci, în stilul lor caracteristic, Dică şi Meme au încercat să muşamalizeze iarăşi jocul fără orizonat al echipei. 

„Am început foarte bine jocul, ne-am creat 3-4 ocazii de a marca. Dacă până în minutul 30 era 3-0, nu deranja pe nimeni“, a fost declaraţia antrenorului. Iar Stoica l-a completat, făcând o paralelă între CSMS Iaşi şi...Lazio!

„Am întâlnit cea mai bună echipă. Poate doar Lazio ne-a mai pus asemenea probleme. Poli Iaşi e o echipă care joacă fotbal. Raportul cornerelor a fost de 15-3 în favoarea noastră. Nu putem spune că am fost dominaţi. Nimeni nu poate să-mi spună că victoria nu e meritată“, a insistat oficialul FCSB. Din păcate pentru Meme, cel care a spus că, în realitate, FCSB n-a jucat nimic a fost chiar şeful său, Gigi Becali!

Gigi către Dică: „Nu e aşa, băi, băiatule!“

Într-o intervenţie plină de nervi la Digi Sport, latifundiarul din Pipera a recunoscut că, de fapt, FCSB nu merită să fie pe locul 1. Iată cele mai dure afirmaţii făcute de Becali:

*Nici nu mă mai gândesc la rezultat. Sunt aşa de amărât...Steaua a fost dominată în zece oameni de Iaşi, nu mai contează rezultatul şi că eşti pe primul loc, că n-ai cum să rămâi acolo. 

*E vinovat şi Dică! Spune că nu era supărat nimeni dacă era 3-0. Nu e aşa, băi, băiatule! Unde a văzut el 3-0 nu ştiu, că eu n-am văzut. Am văzut că am avut un corner, atât...Nu poţi să rămâi cu echipa asta pe primul loc! Pe noi ne-a dominat Iaşiul în zece oameni şi el scoate că trebuia să câştigăm cu 3-0? De unde 3-0?

*L-am auzit pe Gică (n.r. – Hagi) spunând că Florinel Coman n-are nimic sub Mbappe, dar l-am văzut că puteam să plecăm pe contraatac şi el a dat mingea adversarilor, să ne dea ei gol. 

*Eu ştiu că n-am cum să fiu bucuros că suntem pe primul loc, are dreptate Cioinac (n.r. – fundaşul eliminat al Iaşiului) când spune că nu merităm să fim acolo.

*Am dat cinci milioane de euro pe Coman şi pe Nedelcu şi nu văd rezultate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite