Becali, impresionat de credinţa lui Iliev: "L-aş ţine toată viaţa la Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul bulgar Valentin Iliev a fost eroul Stelei în finalul meciului cu ŢSKA Sofia, când a blocat incredibil în faţa porţii şutul lui Ianis Zicu, evitând un gol ca şi primit.

Patronul stelist Gigi Becali a declarat că a fost impresionat, pe lângă intervenţie bulgarului, de faptul că acesta şi-a făcut cruce imediat după ce a intervenit decisiv prin alunecare.

Cunoscut încă de când evolua la Universitatea Craiova, drept un jucător foarte religios, Iliev l-a uimit pe Becali cu o solicitatare pe care a avut-o la începutul acestei săptămâni.

"Singurul lucru pe care vreau sa-l fac la fundasii centrali este sa-i prelungesc lui Iliev contractul pe un an! L-aş tine toata viata la Steaua pentru ca s-a gandit la Dumnezeu imediat cum a salvat acea minge de pe linia portii cu Zicu si si-a facut cruce. A cerut voie antrenorului sa plece din cantonament sa se spovedeasca de Sf. Maria.", a spus Becali la Sport.ro

Valentin Iliev a venit la Steaua la începutul acestui an, dar a pierdut o mare parte din meciuri din cauza accidentărilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite