Becali, distrus şi intrat în depresie: CFR, ca şi campioană! De ce se poate spune că divinitatea îl pedepseşte pe patronul FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a văzut, încă o dată, că Gigi Becali nu se pricepe la fotbal şi punct! În dimineaţa partidei Astra - CFR, finanţatorul FCSB-ului pronosticase o înfrângere a liderului. La Giurgiu, nu s-ar fi întâmplat aşa ceva, nici dacă s-ar mai fi jucat încă două zile.

FCSB a investit, încă o dată, cei mai mulţi bani şi se pregăteşte să se claseze...pe locul 2. E poziţia la care bucureştenii s-au „abonat“ din 2016! Ultimul titlu l-au câştigat în 2015, pe când Gigi Becali se afla după gratii şi nu putea să strice atmosfera şi autoritatea antrenorului prin ieşirile sale publice.

Luni dimineaţă, latifundiarul din Pipera a avut o intervenţie la Pro X în care a anunţat iminenta cădere a CFR-ului: „Am avut titlul de două ori în mână şi l-am pierdut. Poate acum va fi invers şi Dumnezeu o să ni-l dea nouă. Poate i se arată Baba Princina lui Dan (n.r. - Petrescu)! Nu se poate tot timpul să îţi iasă, mai ales când vorbeşti de alţii. Poate îi bate Astra astăzi şi apoi şi Craiova, iar la ultimul meci să avem nevoie de un egal pe Arena Naţională. Îi spulberăm!“.

Ce s-a întâmplat însă la Giurgiu, acolo unde Becali miza pe o victorie a Astrei? CFR, pur şi simplu, a spulberat trupa pregătită de Costel Enache, scor 5-1 (Llullaku 66- penalty / Omrani 15, Dokovici 59, 73, Bejan 80-autogol, Hoban 88). A fost cea mai clară victorie a clujenilor de la revenirea lui Dan Petrescu pe bancă!

Rezultatul o face pe CFR campioană în proporţie de 99%. Asta deoarece, cu două etape înainte de final, când mai sunt 6 puncte puse în joc, formaţia din Gruia are 5 puncte avans faţă de FCSB. Practic, CFR mai are nevoie de un egal în cele două partide cu CS U Craiova şi FCSB pentru a câştiga al doilea titlu la rând şi din punct de vedere matematic.

CFR e campioană şi dacă va termina la egalitate de puncte cu FCSB, deoarece echipa lui Becali a beneficiat de rotunjirea punctajului, după terminarea sezonului regulat!

L-a dat afară pe ultimul antrenor care i-a adus titlul

Gigi Becali invocă, periodic, divinitatea în discuţiile legate de fotbal, aşa că acum, după un nou titlu aproape pierdut, poate considera că e bătut de Dumnezeu!

El l-a dat afară pe Costel Gâclă, ultimul antrenor care i-a câştigat campionatul în sezonul 2014-2015. Mai mult, în acel sezon, Gâlcă a reuşit chiar tripla, cucerind şi Cupa României şi Cupa Ligii!

Fostul internaţional a fost însă pus pe liber de Becali pe motiv că nu-i asculta indicaţiile, indicaţii care, în ultimele patru sezoane, au însemnat eşecuri pe bandă în lupta pentru titlu.

Play-off, etapa a 8-a

1. CFR Cluj 47 de puncte

2. FCSB 42p

3. CS U Craiova 36p

4. Viitorul 33p

5. Astra 24p

6. Sepsi 20

Cu cine mai are de jucat CFR Cluj?

*CS U Craiova (acasă)

*FCSB (deplasare)

Cu cine mai are de jucat FCSB?

*Sepsi (deplasare)

*CFR Cluj (acasă)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite