Balaci revine în antrenorat în Africa neagră: destinaţie exotică pentru omul cu 21 de trofee în CV. Poate lua un nou titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Minunea blondă“ a fost în mare vogă în anii ’90 şi chiar la începutul anilor 2000. Apoi însă, cota sa a scăzut dramatic, iar acum va lucra într-o ţară cu un fotbal de care nu prea s-a auzit.

Ilie Balaci revine în Africa, acolo unde a mai antrenat Club Africain (Tunisia), Olympique Casablanca (Maroc) şi Raja Casablanca (Maroc).

De această dată însă, tehnicianul de 59 de ani va lucra în Sudan, la Al-Hilal Omdurman, echipa aflată pe locul 1 după 15 etape din actualul campionat. Liderul are un avans de şapte puncte faţă de ocupanta locului 2 care a disuptat însă un meci mai puţin.

Balaci ar fi luat o prima de instalare de 250.000 de dolari, după cum a informat „Libertatea“, şi va avea un contract de 650.000 de dolari pentru un an şi jumătate.

Ultimele experienţe avute de Balaci în antrenorat au fost nereuşite, iar ultimul trofeu luat de el datează din sezonul 2003-2004, atunci când a cucerit Cupa Preşedintelui cu Al-Ahli (Emirate).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite