Azi are loc tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor. Cum arată urnele şi câţi români vor fi angrenaţi în competiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
trofeu liga campionilor uefa.com

În această seară, de la ora 19:00, se va desfăşura tragerea la sorţi pentru alcătuirea celor 8 grupe ale ediţiei din acest an al Champions League.

Cele 32 de formaţii calificate sunt împărţite în 4 urne, iar două echipe din aceeaşi ţară nu vor putea fi în aceeaşi grupă. De asemenea, din cauza conflictului politic dintre Rusia şi Ucraina, Zenit şi Şahtior vor fi repartizate în grupe diferite.

URNA 1 Liverpool, Chelsea, Barcelona, Manchester City, Juventus, Bayern, PSG, Zenit    
URNA 2 Real Madrid, Atletico, Dortmund, Napoli, Şahtior, Tottenham, Ajax, Benfica
URNA 3 Lyon, Leverkusen, Salzburg, Olympiakos, Brugge, Valencia, Inter Milano, Dinamo Zagreb
URNA 4 Lokomotiv, Genk, Galatasaray, RB Leipzig, Slavia Praga, Steaua Roşie, Atalanta, Lille

România are 7 fotbalişti în loturile celor 32 de echipe calificate în grupele celei mai tari competiţii de club din lume, Răzvan Marin (Ajax), Chiricheş (Napoli), Ianis Hagi şi Screciu (Genk), Stanciu şi Băluţă (Slavia Praga), Tătăruşanu (Lyon), dar şanse reale de a prinde un loc în echipele de start  au nici jumătate dintre ei.

În cadrul ceremoniei, UEFA va desemna o serie de premii: cel mai bun portar, cel mai bun fundaş, cel mai bun mijlocaş şi cel mai bun atacant din ediţia trecută a Ligii, dar şi cel mai bun jucător şi cea mai bună jucătoare din Europa.

Evenimentul va fi transmis în direct de TV Telekom Sport, TV DigiSport 1 şi Look Sport, televiziuni care deţin şi drepturile de transmisie ale meciurilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite