„Arena Naţională“, redeschisă în mod oficial: primul meci la care vor putea asista spectatorii după cinci luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gnohere, atacant Dinamo
Gnohere, atacant Dinamo

Avem un stadion mai sigur la care nu s-a schimbat absolut nimic, între 25 octombrie şi astăzi, când Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) a aprobat redeschiderea arenei.

„Adevărul“ a scris aici despre o situaţie absurdă, care s-a confirmat astăzi. 

Pe „Arena Naţională“ s-a depus praful, în ultimele cinci luni, şi acum ea a fost repusă în funcţiune, fără nicio modificare!

Anunţul a fost făcut printr-un comunicat ISU.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă <<Dealul Spirii>> Bucureşti-Ilfov a emis, astăzi, autorizaţia de securitate la incendiu pentru obiectivul Stadionul Arena Naţională.

Ca urmare a solicitării de emitere a autorizaţiei de securitate la incendiu şi a completării dosarului aferent de către Primăria Municipiului Bucureşti, cu agrementul tehnic pentru cele două tipuri de membrane ale acoperişului, specialiştii din cadrul instituţiei noastre au analizat documentaţia acestui obiectiv, actualizată cu modificările efectuate în ultimii ani şi au concluzionat că, în acest moment, se îndeplinesc condiţiile pentru emiterea autorizaţiei de securitate la incendiu.

Pentru respectarea procedurilor, instituţia noastră va înainta Primăriei Municipiului Bucureşti o adresă de înştiinţare privind emiterea autorizaţiei şi solicitarea de ridicare a acesteia, însoţită de documentaţia vizată spre neschimbare“, scrie în comunicatul ISU.

Pandurii l-a închis, Pandurii îl poate redeschide

Steaua – Pandurii (scor 1-1), disputat la 25 octombrie 2015, a fost ultimul meci găzduit de cel mai modern stadion al ţării.

Acum, Dinamo vrea să joace, duminică (ora 20.30), în etapa a 3-a din play-off, pe „Arena Naţională“. Adversara „câinilor“ va fi...Pandurii. 

Oficialii formaţiei din „Ştefan cel Mare“ vor anunţa, în următoarele ore, dacă partida poate fi găzduită de „Arena Naţională“.

UPDATE 16.47 - Digi Sport susţine că timpul rămas e prea scurt pentru ca Dinamo - Pandurii să se mai joace pe „Arena Naţională“.

Astfel, meciul Dinamo - Astra, programat pentru 30 martie, va fi primul pe stadionul bucureştean, după repunerea sa în funcţiune.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite