Anglia - Țara Galilor. Englezii se califică fără emoții în optimile de finală. Țara Galilor părăsește competiția de pe ultimul loc

0
0

Anglia a terminat pe primul loc în grupa B la Campionatul Mondial din Qatar 2022. Formația antrenată de Gareth Southgate a reușit să obțină două victorii și o remiză, astfel că va porni ca favorită în confruntarea din optimi, acolo unde va întâlni ocupanta locului secund din grupa A.

Anglia - Țara Galilor. Englezii se califică fără emoții în optimile de finală.
Anglia - Țara Galilor. Englezii se califică fără emoții în optimile de finală.

Englezii nu au avut deloc emoții în cel de-al treilea meci împotriva Țării Galilor. Înaintea partidei ambele naționale își jucau șansa pentru un loc în optimi, dat fiind faptul că a fost o grupă echilibrată în care totul s-a decis în ultima etapă. 

Anglia a început Campionatul Mondial cu o victorie uimitoare împotriva Iranului, scor 6-2. A urmat o remiză albă cu SUA, așa că jucătorii antrenați de Southgate aveau nevoie de o victorie în ultimul meci pentru a fi siguri de primul loc. 

Rashford a deblocat tabela în minutul 50 cu o reușită de senzație direct la vinclu din lovitură liberă. La următoarea fază, Kane a centrat perfect pentru Phil Foden care a dublat avantajul englezilor. În minutul 68 Rashford a închis tabela la scorul de 3-0.

Țara Galilor părăsește competiția pe ultimul loc, acumulând un singur punct în remiza cu SUA din prima partidă, scor 1-1. 

Pentru Anglia urmează optimile de finală, acolo unde va juca împotriva Senegelului, națională care a reușit calificarea de pe locul secund în grupa A.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite