Andrei Cristea: „Trebuie să batem Steaua”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a plecat în această dimineaţă în Germania, în vederea unui meci amical cu Karlsruher SC. Partida va avea loc mâine, de la ora 19.00, iar „câinii roşii" speră ca acesta să fie un test util înaintea derby-ului cu Steaua.

„Sperăm să fie un test util în vederea derbiului de săptămâna viitoare, să fim mai motivaţi. Sperăm să demonstrăm la meciul cu Steaua că am corectat unele lucruri în jocul nostru. Indiferent de locurile din clasament un meci cu Steaua e unul care te motivează foarte mult, o victorie cu Steaua e necesară pentru a intra din nou în lupta pentru campionat. Jucăm acasă, avem suporterii de partea noastră şi sper să câştigăm", a spus Andrei Cristea, care ar putea rata derby-ul deoarece a fost eliminat în jocul cu Oţelul Galaţi.

Prunea spune că Andone va rămâne la Dinamo
La rândul său, managerul sportiv Florin Prunea a afirmat că postul lui Ioan Andone nu este în pericol, chiar dacă Dinamo va pierde jocul cu Steaua. „Din păcate suntem afară din Europa, dar încercăm să jucăm măcar unele meciuri amicale. Contează şi aceste meciuri pentru că sunt experienţe în plus.Jucătorii sunt îngrijoraţi pentru meciul cu Steaua, sper să-l câştigăm. Andone e antrenorul echipei şi sunt convins că va fi şi după acest meci. E cel mai bun antrenor din România şi Dinamo are nevoie de el", a afirmat Prunea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite