Andrei Cristea agită spiritele la Dinamo. Atacantul i-a dat o replică tăioasă antrenorului Gigi Mulţescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Cristea nu vrea să plece de la Dinamo
Andrei Cristea nu vrea să plece de la Dinamo

Deşi părea ca apele s-au liniştit la Dinamo după venirea lui Gigi Mulţescu antrenor, spiritele s-au încins din nou. Atacantul Andrei Cristea s-a supărat pe tehnicianul dinamovist, pe care îl acuză că vrea să scape de el.

După meciul amical pe care Dinamo l-a jucat cu Livingston (încheiat cu 3-0 pentru „câini”), Gigi Mulţescu a declarat că a început cu Andrei Cristea titular doar pentru că atacantul a fost urmărit din tribune de anumiţi scouteri şi are oferte pentru un transfer. „Am început cu el titular doar pentru că trebuie să îl vadă cineva, aşa am înţeles”, a spus Mulţescu.

Declaraţia antrenorului l-a enervat la culme pe Cristea, care a trecut la ofensivă. „Vreau să îi transmit domnului Mulţescu că mai am doi ani de contract. Eu doresc să mă pregătesc, indiferent de ceea ce spune dânsul despre mine. Doar că nici nu a început pregătirea, că Andrei Cristea este problema numărul unu. Dacă eu sunt principala problemă, atunci, când voi avea o ofertă, nu îl voi mai încurca.

Mă deranjează ceea ce spune despre mine, nu poate dânsul să îmi impună mie să plec. Este urât aşa ceva! Dânsul este acum antrenor, însă poate mâine nu mai este. Eu nu plec, vreau să mă antrenez şi să mă lupt pentru un loc în echipă. Eu sunt principala grijă a dânsului? Tot ce îmi doresc este să fiu lăsat să mă pregătesc”, a fost replica tăioasă a lui Adrian Cristea, conform dolcesport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite