Andreescu, într-o situaţie catastrofală: S-a mai retras de la trei turnee!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreescu

Uşor, uşor, canadianca de 20 de ani încheie socotelile cu sportul de performanţă. Între noiembrie 2019 şi februarie 2021, „Bibi“ a jucat şase meciuri, în doua turnee. Acum, urmează încă o pauză de la care, în acest moment, nu e clar când şi în ce formă va reveni.

Bianca Andreescu rămâne pe locul 9 mondial, însă asta doar datorită faptului că ierarhia WTA a fost „îngheţată“, anul trecut, din cauza pandemiei. La cum evoluează acum lucrurile, în viitorul apropiat, Andreescu va fi în căderea liberă în clasament!

După o eliminare de la Australian Open în turul II şi o prezenţă în semifinale, la „Phillip Island Trophy“, competiţie creată pentru jucătoarele care au încheiat repede socotelile cu primul Grand Slam al anului, Bianca ar fi trebuit să joace, în următoarea perioadă, în trei turnee:

*Adelaide (22-27 februarie)

*Qatar Total Open (1-7 martie)

*Dubai Duty Free Tennis Championships (7-20 martie)

Astăzi, potrivit presei internaţionale, s-a aflat că Andreescu s-a şi retras deja de la primele două competiţii şi, aproape sigur, o va rata şi pe cea din Emirate. Motivul? Alte probleme medicale. În acest moment, nu se ştie când va reveni Andreescu pe teren.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite