Andone, noua stea a fotbalului românesc: un fost mare atacant a identificat calităţile vârfului Cordobei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 21 de ani, fotbalistul născut în România, dar stabilit de nouă ani în Spania a ajuns titular la Cordoba, acolo unde a avut două meciuri excelente în La Liga.

Cordoba e pe un trend ascendent în prima ligă spaniolă datorită unui jucător român. Micuţa echipă care face parte dintr-un campionat cu giganţii Real Madrid şi Barcelona a câştigat ultimele două meciuri. 

În primul, 2-0 acasă cu Granada, Florin Andone a marcat o dată, iar în cel de al doilea, 1-0 în deplasare cu Rayo Vallecano, românul a avut o pasă de gol. Prin aceste victorii, Cordoba a urcat pe locul 15 din 20 cu 17 puncte, la un punct de locul 16, primul care duce în liga secundă.

Văzând ultimele evoluţii ale jucătorului, Gheorghe Craioveanu, fost internaţional român, care a jucat mulţi ani în Spania, a vorbit pentru Digi Sport despre calităţile lui Florin Andone.

Ce a spus?

„Poate creşte pentru că are condiţii foarte bune. Eu îl cunosc de la 16-17 ani, abia juca la Castellon. A debutat la prima echipă la 17 ani, după aia l-a luat Villarreal, Villarreal l-a urmărit, i-a plăcut foarte mult, pentru că era talentat. E foarte rapid, dă foarte bine la poartă şi e puternic. Nu e un jucător care să se sperie de adversar, indiferent că se numeşte Pepe ... se duce, se bate... Sunt lucuri pozitive. Acum e la o echipă modestă, echipă care îşi creează foarte puţine ocazii şi aici e partea proastă la el, îi ajung foarte puţine mingi cu care să poată face ceva“, a explicat Craioveanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite