Anamaria Prodan, înfrângere dură în instanţă: Câţi bani trebuie să-i dea Reghecampf

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prodan

Impresarul se lăuda că nu va renunţa la niciun cent din pensia alimentară pe care trebuie să o plătească fostul soţ. Acum, după verdictul definitiv dat de Tribunalul Ilfov, Anamaria nu mai are ce face.

Anamaria Prodan (49 de ani) şi-a frecat mâinile de bucurie, atunci când Laurenţiu Reghecampf (46 de ani) a prins un contract de 40.000 de euro pe lună, la Neftchi Baku, vicecampioana Azerbaidjanului. Nu pentru că fosta soţie a antrenorului s-ar bucura pentru reuşitele lui „Reghe“ – situaţia e exact inversă, de fapt! -, ci pentru că se lăuda că va lua o treime din venitul lunar al lui Reghecampf pentru pensia alimentară a copilului.

Din păcate pentru Anamaria, lucrurile nu vor sta aşa cum şi-a imaginat. Pentru că, potrivit Click, Tribunalul Ilfov a judecat apelul depus de Reghecampf împotriva hotărârii Judecătoriei Buftea prin care acesta din urmă a fost obligat la plata unei cote de 1/3 din totalul veniturilor sale lunare.

Verdictul dat acum de instanţă: „Reghe“ va plăti o pensie alimentară fixă, de 2.000 de euro pe lună. Decizia e definitivă.

Aşadar, în loc să ia o treime din veniturile lunare ale antrenorului, fosta soţie trebuie să se mulţumească acum cu o sumă mult mai mică. În plus, Anamaria Prodan a fost obligată să-i plătească lui Laurenţiu Reghecampf cheltuielile cu avocatul, de peste 9.000 lei!

Aceste informaţii au fost confirmate pentru sursa citată de către Adrian Căvescu, avocatul lui Laurenţiu Reghecampf.

Reghecampf are să-mi dea 50.000 de euro, pentru perioada în care a plecat de acasă, nu i-a păsat de copii. În plus, de acum, din salariul de 40.000 îmi va datora 15.000 de euro. Să nu creadă că nu va plăti! Anamaria Prodan, săptămâna trecută  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite